gyerekek, ugye mindenki a saját sok tízezres vezetési tapasztalata alapján fikázik itt állandóan mindenki mindent, motort, gumit stb.
Mert ha nem ,csak a szomszédomtestvérénekazunokahuga mondta, akkor már el kellene gondolkodni mi érteleme is a hozzászólásotoknak!
Hellóka!
Annyi lenne a kérdésem a cbr tulajokhoz, hogy aki már esett a géppel annak nem lett sokkal szarabb a féke?! Ja és nincs valakinek a(z) (első) fékolajtartáj teteje eladó?
Vagy öreg volt a gumi.... Amúgy bőven tapad úgy, mint az eredeti dunlop sportmaxom tapadt! Persze hideg időben, pláne, ha vizes, és kopott is a burkolat, akkor erősen csúszik, de én minden sportguminál ezt tapasztaltam!
Én kb 30 e km-t motoroztam heidenaun, most van fenn a második szett! És hidd el, tapad! Jobban, mint egy átlag motoroso amit ki tud hozni belőle! Pl haver ment elöttem egy Gilera MX_R el, pirelliken, csizmaorr az úton, én utána, nem tudott leszakadni....
Én a Hejdebnau-ról jót még nem hallottam. Van egy motoros haver sulimban, Neki NSR-je volt, de arra se volt elég mert elcsúszott vele mint a picsku. Azt mondta hogy nem jó semmire.
Egyébként szerintem utcára jobban kell a megbízható gumi mint pályára. Ha közúton csúszik el az ember ott egy csöppet súlyosabbak lehetnek a következmények.
Ha már veszekedtek, akkor már legalább ne ezen az oldalon!
Amúgy ha én írnék egy oldalra, teszem azt gixer 600, akárki szólna is be, nem szídnám azt a mocit, azon az oldalon, ahol mindenki azt isteníti...
Az jutott az eszembe kéne egy új topic, ahol mindenki szarrá szídhatja a másikat, meg kiörjöngheti magát... Hát nem zseniális ötlet?
Na uff, tartsátok a frontot, egy idejig nem leszek
Hümm én nem őpattogok.. de mikor egy ember, aki -koránál fogva - mostanában kezdhet igazán bele a motorzásba, ne szarozzzon le egy CBR 125-öst.... Sőt, egy simsont se! Majd ha mindent ki tuid motorni belőle, akkor mondhatja, hogy lvevés.. .
Mert ha nem ,csak a szomszédomtestvérénekazunokahuga mondta, akkor már el kellene gondolkodni mi érteleme is a hozzászólásotoknak!
Annyi lenne a kérdésem a cbr tulajokhoz, hogy aki már esett a géppel annak nem lett sokkal szarabb a féke?! Ja és nincs valakinek a(z) (első) fékolajtartáj teteje eladó?
De cbr azért nem olyan erős, de könyebb, talán ettől jobban csúszik
Egyébként szerintem utcára jobban kell a megbízható gumi mint pályára. Ha közúton csúszik el az ember ott egy csöppet súlyosabbak lehetnek a következmények.
Amúgy ha én írnék egy oldalra, teszem azt gixer 600, akárki szólna is be, nem szídnám azt a mocit, azon az oldalon, ahol mindenki azt isteníti...
Az jutott az eszembe kéne egy új topic, ahol mindenki szarrá szídhatja a másikat, meg kiörjöngheti magát... Hát nem zseniális ötlet?
Na uff, tartsátok a frontot, egy idejig nem leszek