Basszus mikor lenne ugye nagy forgalom? Természetesen akkor mikor kifekszek az aszfalt közepére és próbálom beállítani azt az átkozott telót....addig 1 autó se jött akkor meg vagy 20.... Már megfordult az agyamban az ideiglenes útzár is
Hát én is így vagyok vele de ma mentem több mint 100km-t én is Odavoltam suliba, közben volt lyukas órám is, aztán akkor is motoroztam, aztán szépen eltelt az idő
Köszönjük szépen a dícséreteket de még van mit gyakorolni....
Wazz még eddig eszembe se jutott a 400 méter most h mondod ha nem felejtem el megmérem Bár van egy út az dúrván 400m lehet ott 110-re szoktam felgyorsulni áltba bár a végén kereszteződés van szal ott meg is kell állni na majd megnézem pontosan
Halihó! Ma megint csak motoroztunk haverommal, belement egy 100-as Gyakorolgattuk az 1kereket, íme: klikk Az eleje kicsit uncsi de be kellett állítani a telót irányba meg elmenni elé, de azért a vége nem rossz Aprilia MX és egy CBR. Legközelebb kamerával csináljuk azzal jobb lesz a minőség Zsír időnk volt! Holnap ha megint jó idő lesz újra megyünk
mi volt ?
Wazz még eddig eszembe se jutott a 400 méter most h mondod ha nem felejtem el megmérem Bár van egy út az dúrván 400m lehet ott 110-re szoktam felgyorsulni áltba bár a végén kereszteződés van szal ott meg is kell állni na majd megnézem pontosan