Persze, aztán máskor majd direkt húzza rá a kormányt a motrosokra, és lehet, hogy éppen egy ártatlan, szabályosan és békésen közlekedő motorosra ! Bár haverom az Italjet Dragsterről rugott be az ablakán egy Thaliának, csávókám egyből nyomta felfelé az elektromos ablakot
ilyenkor nem mutogatni kell abból nem tanulnak, ilyenkor szépen visszakel sorolni mellé, kecsesen felálni a lábtartóra és lerugni a tükröt.
habár nektek ez a speed csizma nem véd sokat a sipcsontnál, meg a lábfeje se kemény.
ezért jó a kroszcsizma
Mai kaland:
Állok az Árpád út István út kereszteződésben pirosnál. Jön szembe egy srác egy Suzukin (nem tom mekkora meg milyen volt, de nagyon szép). Baromarcú autós balra kanyarodó sávban érkezik és hirtelen vagy meggondolta magát vagy eleve így akarta, de visszarántotta a kormányt az előre menő sávban ahol épp a motoros srác tartózkodik (gondolom én nem vette észre mert körbe nézni már luxus). Szerencse a srácnak helyén volt az esze meg a keze, mert adott egy kövér gázt és kicsit jobbra kapta a kormányt. Külső sávban jött mellette egy másik autó szóval sok menekülési helye nem volt de épp hogy megúszta. Amint egyenesbe vette a mocit egy kecses mozdulattal félig hátrafordult és középső ujjával véleményt nyilvánított a baromarcú vezetési tudásáról.
Nekem 60-ba volt az N800V a fekete plexivel együtt és most vettem egy AXO Primato csizmát motorinfo-s kedvezménnyel 35-ért. Azért ezeket választottam mert mindkettőt az összehasonlító teszteken ilyen "Best Buy" kategóriába sorolták Meg ha a Toseland-nek megfelel a Primato akkor nekem is
mennyiért lehet szerezni üvegszál-kevláros Nitro bukót? Me nekem Nitro nv-311 van és az 20 rongyba került Mer ha cbr-em lesz ahhoz dukálna egy roha csizma meg búkó is nem?
Na figyu, megkérnélek szépen arra, hogy légyszives fejezd már be a CBR piszkálását!!
Nem mondom, hogy huzzál a rákba az oldalról, sőt inkább oszt meg tapasztalataidat, motoros élményeidet!!
Nem azért hoztam létrre a Topicot, hogy itt fikázzuk egymás tulajdonát !!
Bár érdekes módon tegnap éjszaka is írtam egy nagyon hasonló hozzászólást /érdekes módon akkor kezdték el moderálni a hozzászólásokat
/
Lehet, hogy valaki azt akarja, hogy tovább folytassuk ezt a herce-hurcát, fikázást ???
Szerintem ez elég érdekes !
habár nektek ez a speed csizma nem véd sokat a sipcsontnál, meg a lábfeje se kemény.
ezért jó a kroszcsizma
Állok az Árpád út István út kereszteződésben pirosnál. Jön szembe egy srác egy Suzukin (nem tom mekkora meg milyen volt, de nagyon szép). Baromarcú autós balra kanyarodó sávban érkezik és hirtelen vagy meggondolta magát vagy eleve így akarta, de visszarántotta a kormányt az előre menő sávban ahol épp a motoros srác tartózkodik (gondolom én nem vette észre mert körbe nézni már luxus). Szerencse a srácnak helyén volt az esze meg a keze, mert adott egy kövér gázt és kicsit jobbra kapta a kormányt. Külső sávban jött mellette egy másik autó szóval sok menekülési helye nem volt de épp hogy megúszta. Amint egyenesbe vette a mocit egy kecses mozdulattal félig hátrafordult és középső ujjával véleményt nyilvánított a baromarcú vezetési tudásáról.
most megyek nezni Michael-t. :)
Nem mondom, hogy huzzál a rákba az oldalról, sőt inkább oszt meg tapasztalataidat, motoros élményeidet!!
Nem azért hoztam létrre a Topicot, hogy itt fikázzuk egymás tulajdonát !!
Bár érdekes módon tegnap éjszaka is írtam egy nagyon hasonló hozzászólást /érdekes módon akkor kezdték el moderálni a hozzászólásokat
/
Lehet, hogy valaki azt akarja, hogy tovább folytassuk ezt a herce-hurcát, fikázást ???
Szerintem ez elég érdekes !
Neked nem forrott még fel a vized?? /bár a kis ventilátor miatt kevésbé hiszem/ !