Én személy szerint nem hiszek abban hogy a cbr fojtva lenne valahogy, a kipuffon kívül.
Legalábbis úgy nem hogy "na ezt most kiveszem a karbiból oszt megy mint az állat"
De ha nem lenne benne folytás, akkor a szervizek nem tudnák töled bezsebelni a pénzt!!!!!
Szerintem van benne folytás, én legalábbis igy hallotam!!!!
Ne vegyétek sértésnek, de néhány példa a folytásra:
A mitot kitolod a szalonból 1,3 m -ért és van benne 15 paci.........
A tzr-t(50-es) is kitolod a szalonból és megy kemény 45-öt............ja és a dombon allig akar felmenni( ezt tapasztalatból mondom).....szinte megelőz 1 bringás........csak te 800 ezerért vetted a bringát!!!!!
Szerinted hány ember választaná azt hogy akkor én inkább fojtottat veszek? Mindenki azt gondolná hogy , ÁÁÁ majd lassan megyek a fojtatlannal amíg kezdőnek érzem magam. De gondolom nem kell bemutatni azt az érzést amikor bekattan az ember és koppig elforgatja a gázkart. Én pl. sajnos elég könnyen megtudom magam győzni arról hogy, ÁÁÁ tudsz már annyira motorozni!!! meg ÁÁÁ úgyse fog kijönni eléd senki!!! és ilyenkor már nem az én kezemben van az életem.
én nem 100 paciról beszélek hanem mondjuk 125 ccm 35hp az jó lenne és csak az venné meg külön fojtva aki nagyon kezdőnek írzi magát, a többiek meg megvehetnék a fojtatlant.
Én személy-szerint jó dolognak tartom ezt a korlátozást a kezdő motorosoknál. Velem már volt olyan helyzet hogy 100000%-osan ott hagytam volna a fogam ha egy bika gépen ültem volna, olyan jellegű vezetési-hibát vétettem a tapasztalatlanságom miatt.
leveszem a műanyagot, átfúrom és kész is
bár állítólag "nem felel meg a jogszabályoknak" ha át van fúrva a rendzsám
Legalábbis úgy nem hogy "na ezt most kiveszem a karbiból oszt megy mint az állat"
az 50esek meg azért mennek 45öt fojtással mert szabályszerűen ennyit mehetnek max
Szerintem van benne folytás, én legalábbis igy hallotam!!!!
Ne vegyétek sértésnek, de néhány példa a folytásra:
A mitot kitolod a szalonból 1,3 m -ért és van benne 15 paci.........
A tzr-t(50-es) is kitolod a szalonból és megy kemény 45-öt............ja és a dombon allig akar felmenni( ezt tapasztalatból mondom).....szinte megelőz 1 bringás........csak te 800 ezerért vetted a bringát!!!!!
Nevetséges ez az egész folytásos ügy!!!!
ha csak abból indulok ki hogy öcsém hogy megy a robogóval...
itt a lépcső:
11kw
34kw
5000000kw
nézd meg fxr 150 23 paci
Tudod olyan hangos a supersport gép
a11kw-ot meg úgyis leszarja mindenki