Hát biztosat én se tudoka fojtásról de már sokszor hallottam, ugyhogy biztos van benn valami De szerintem többet kell menni e 130-nál mert az én 4 lóerös robogóm megy 85-körül bár az 2t , de ha megtuningolok egy jobb robogót az is megy annyit ugyhogy szerintem többet tud mint 130
de az borzalmas, szegény nem élheti ki magát, meg én is érzem hogy lenne még benne erő, de mégse megy, a cbr legalább vígan szavadon pörög biztos nincs benne bezárva egy csomó ló
Igen, eddig énis mindig csak olyan tuning megoldásokat láttam ami alkatrészek cseréjével járt, de mint azt valaki pár napja megfogalmazta "a tuning erről szól" (vagy valami hasonló, de ez így igaz )
Kocsi mögött szélárnyékba mentem már 150et. Nah akkor örült a szám amugy 140 volt a max ha jo volt a szél De 130 135-t simán tudja. Jah haverral mentünk vagyis ment 130at 2 személlyel és mellettük mentem so...
csak hallottam egy havertol, de bécsbe elvileg kiveszik, meg külföldön, mert ott van rá gép, mert asszem elektronikával folytják le. Külföldön engedéjezik ezt itt nem max a kipubol kiveszik
Kinek az ötlete volt a 11kw?
de az a gáz hogy nagyon sokan még ezt a néhány lovat se tudják előcsalogatni belőle hiánytalanul.
de attól még lehet hogy jobb mint egy fojtott 2t, 2t inkább maradjon fojtatlan.
Dadis:
Álltalában a fojtott gépek 11kwosak(pl:rs, mito, xtc,stb,stb)
úgy általában egy 4t 125ösről