Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azert mert a nagy ccm-s motorosokban mar eleve benne van,hogy 2T ciki,4T a kiraly.
Ott mar meg se probaljuk atszoktatni a jo nepet,mind hulye...de itt meg van esely.
pontosan.
Tavaly voltam párszor az Euroringen a CBR-rel és már az első alkalommal sikerült valahogy hamuvá égetnem a vLado matricát a kipuffon. Asszem nem bírta az üzemi hőfokot szóval az lenne a kérdésem hogyha szerzek rá mégegy matricát akkor azt hogy tudnám elkerülni hogy ugyanígy járjon? Ezt is a kipuffra kellene ragasztani mert az elöző helyén egy elég csúnya barna folt van . Az működne ha esetleg egy réteg alufóliát ragasztanék a matrica és a kipuff közé?
Egyébként ma hasonló szituban voltam. Nincs tükröm ugye, szal mikor jobbra akartam sávot váltani gyorsan hátranéztem, aztán mire visszafordultam vészesen közel került egy autó, fékezett... erre én közel satu (első fékem már nagy szar szóval nagyrészt a hátsóval... na az is egy tudomány, hogy szinte csak hátsóval gyorsan megállni!!). Az aszfalt hideg, a motor segge mint az állat kiment jobbra, visszaengedtem a féket, err kicsit megtapadt visszarántott egyenesbe meg kicsit másik irányba.. dobott is rajtam kicsit... de nem lassultam le eléggé a kocsi mögött, szóval kénytelen voltam kitérni. Az ilyenekben kezdek rutint szerezni, sok hasonló csúszkálást védtem már ki.... az az egy nem sikerült amit láttál, de az sem múlott sokon. Büszke lettem volna rá, ha sikerül :)
Kicsit fóbiám van a helytől.....
de persze majd megyünk mindenfele
A jó kis Vörösvár, pedig tényleg úgy nézett ki hogy megfogod . Mindegy a múlton nem érdemes búslakodni, de azért ugye idén is megyünk arra? Mármint én igen mert itt lakom de Windsurferrel meg a Zsolttal (a felhasználó nevét soha nem tudom pontosan ) tényleg mennjün idén is csapatni!!!!!
Ezzel most jó sokat segítettem, mi? Edeskert úgyis le akarja cserélni a CBR-t kétüteműre, Tőle is meg lehetne kérdezni hogy mennyit kérne érte (Repsol replica)
Spéci fény az max annyi lett volna, hogy nem fekete, hanem piros lenne, de erről lebeszéltem magam. Hát benne van vörösvár is, de leginkább egykét kezdeti bénázás, mikor látszólag feleakkarra helyre kellett betolnom a gépet, mint amekkora :)
Én két eladó példányt tudtam kevés kilóméterrel de már mindkettő elkelt?
A vörösvári hempergés miatt festetted le a tükröket vagy kitaláltál valami spéci fényezést rá?
Meg csöppet mocskos most szerencsétlen.. de ha kivírul az idő megy doktobácsihoz és utána szépen megmosdatom... tükröket apám ma fújta le. Kérdezem "és milyen lett?". Erre apám: "megkell nézni"... "jó de mégis milyen??" "gyere le nézd meg!" ... "Jóóó de miért nem lehet megmondani milyen? szóval szar mi?" ... "nem lehet ezt így elmondani, nézd meg!!" Nem mentem még le megnézni, nem mertem :)
De komolyan vicces volt ahogy megláttam sétálok az utcán és egyszer csak meglátok egy Lucky Strike-os Mito-t két bazinagy lakótelepi kuka mellett , na mondom: Jééééé, ez pont olyan mint a Dennyé, éppen akkor nyitotta ki a kaput egy kiscsaj hogy kimenjen a postaládákhoz, hát gyorsan besurrantam a kapun megkukkolni a vasat közelebről. Hát pont úgyanolyan harci-sérülések voltak rajta mint a Dennyén
Az biztos, hogy imádunk motorozni!
Csak azért kérdezem mert így vásárlás elött elva kicsit elszörnyedtem. És elég kevés olyan van most eladó amiben mondjuk 5000 alatt van a km.
Jo egyébként én nem olvastam naon az előzményeket h hányszor szolitottad kussra a népet ugyhogy nem vágtam h ilyen feszült a helyzet!!!!
De ok, téma lezárva!!!!!!!!!!
Egyik motorba se nehéz ennyit belepakolni. Én pl. szinte soha nem tudom rávenni magam hogy bekanyarodjak az utcánkba, amikor odaérek és lassítanom kellene mindig megszólal egy hang a fejemben hogy ÁÁÁÁ... menjük még egy picit és hopp egy újabb 50-es ráugrott a kijelzőre. Tényleg nagyon jó dolog motorozni, bár ezt itt asszem fölösleges is mondanom
Tudtam h a tiéd Dennym
kösz Rocky
jó hogy nem vittél egyből egy hatalmas teleobjektívet :P
Ezt Rocky-nak mondtam a képért
Mekkora köcsög vagy
Joe-Z: nemcsak a talján motorosoknak kéne összetartani, hanem minden motorosnak. De egyébként nem én voltam aki széthúzott... azért borult ki nálam a bili, mert már 20-adszor kezdtetek bele, milyen szar a cbr és Te nem a motort támadtad, ill. nem csak azt hanem a gazdáját is. Azért lesajnálni vkit, mert ő szeret vmit, szereti azt a motort, amit vezet ocsmányságnak tartom!

Az idézőjeles szöveg, meg az én szüleményem, nem egyvalakire vonatkozott, hanem csak kitört belőlem azok alapján, amilyen (általam vélt) hülyeségeket itt összehordtok. LEgalább 30szor kértem mindenki, nem csak itt, más topicban is, hogy fejezzük be egymás hülyézését, fejezzük be a nagyzolós dumákat, fejezzük be más motorjának a szídását. És akkor ezennel megkérek mindenkit 31-edszer is!!! Részemről befejezetem a dolgot...
Ma ezt az olasz vasat láttam kirakva egy kuka mellé
Hogy lehet egy év alatt 17ezer kilómétert belepakolni ebbe a kis gépbe?
Van egy aladó ami ilyen paraméterekkel fut
Ezt alapvetően Dennym-nek küldtem de akkor álljon itt mindenki számára h ne baszogassuk egymást elvégre a motoros az motoros és mi egy nagy család vagyunk!!!!!!!!!!
A részemről is hülyeség volt elkezdeni a vitát..................
Utólag is elnézést kérek ha valakinek bántottam a kétkerekű kedvesét!!!!
Jaaaaa, a talján összetartás!!! oké, már megvan.
Ezt a DennyM-nek írtad vagy úgy általában mindenkinek?