Én nem mondtam hogy nem motoroznád körbe. De minek?? Te versenyző vagy? mert én nem. Én közlekedési eszköznek akarom használni ezt a gépet. Persze biztosan fogok vele száguldozni 1-2szer ahol lehet pl a pályán. Az ilyen magadfajtáktól van ennyi baleset az utakon. "a majd én megmutatom milyen faszagyerek vagyok, hogy le tudom gyorsulni a másikat" fajtától
A telon kivul mindennel egyet ertek.
A telo viszont nem a modernseg vagy a sportossag jele.csak bizonyos idokozonkent cserelnek,hogy jobban el tudjak adni a gepet.Most a forditott a meno,par ev mulva megint a sima lesz...es ez igy fog menni...szemelyszerint nekem jobban bejon a sim telo,mert kisebb az esely,hogy elfolyik az olajad.
Igen a Nitro-t énis jól ismerem Nekem egy N800V-m van. Full extrás egy sisak de sajnos most nincs pénzem arra hogy az utas-sisakom is ilyen legyen úgyhogy most ezt az MDS-t nézegettem.
Jo nem szeretnék vitázni...
Most öszintén Hondabiker ha nem szeretsz száguldozni akkor mit szeretsz benne????
A 110-es hátsogumit???Vagy azt h olyan keskely mint egy Simson???Hol a fekvős sportos ülőhelyzet???? Hol a fordított teló????Ez itt 2006!!!!!Csodálkozom h van rajta önindító!!!!Nincs is szép hangja!!!
Egyébként már volt hozzá szerencsém de sikítva szálltam le róla....
Na de most komolyan viccen kívül szeretném ha leírnád mi tetszik benne h képes voltál kiadni érte assszem 8 kilo körüli összeget.
Na erről van. Olvasgattam a fórumban és nem tudom, hogy mit akarnak egyesek. Ez egy kis motor, nem arra van hogy versenypályán száguldozzunk vele hanem, hogy Aból Bbe eljussunk, és kiröhögjük a dugóban álló autósokat. Egyébként meg nyáron ha nekem is már meglesz a vas akkor szervezek majd egy kisseb CSAK CBR 125-ös találkozót az egyik ringen és ott majd ki lehet próbálni, hogy mit tud a kicsike ha már nagyon akarjuk.
Hallod Rocky az MDS nem rossz választás már csak azért is nem mert az AGV-hez tartozik ez a márka.... Ugyhogy nem lehet szar és ennyi pénzért simán megéri..
Bár mondjuk tudnám ajánlani a NITRO N-311V-t nekem ilyen van tükrös plekoval (ami már jo karcos)és igy volt 25000 még tavaly.
Bocs, de mentem már 125 ös 2 t-vel!! Milyen jogon oltod itt az észt, hogy te még nem mentél ezzel..., nem mentél azzal...! A faszom kivan az ilyen fárasztó beszólásokkal, az okoskodókkal!
Mentem, de nem véletlen választottam a CBR-t! Nem mindenkinek az erő a lényeg, majd 1,5 év múlva /nagymotorjogsi/ lessz erő !!!
Egyébként a 600-as CBR jobban bejön, mert /láss csodát/ azzal is mentem már !
Inkább azt mondja meg nekem valaki hogy egy átfúvókázás kb. mibe fáj?