Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Balesetmegelőzési rovatunkat hallották!
Inkább azt mondja meg nekem valaki hogy egy átfúvókázás kb. mibe fáj?
Nyugi,,, Mr2t jó haver,, vele csak poénkodunk :)
Dadis mekkor örült vagy............
Jo most ezen ne vesszetek már össze
Én csak az irományaidból indúltam ki! És azok nem vetnek rád túl jó fényt.
nemjártad még végig,, hol a 800-as 2t hómotoros gép?? hm?? :D
hulye vagy,nem is ismersz.
Azok okoznak balesetet,akik rogton raulnek nagy gepre,vagy ilyen lassu gepubk van,mint a CBR.
En vegig jartam a letrat.
En sem vagyok versenyzo...sot,2003-ban voltam utoljara palyan...szoval azonos eselyekkel indulnank...sot,nektek jutna 2szer annyi ccm.
Én nem mondtam hogy nem motoroznád körbe. De minek?? Te versenyző vagy? mert én nem. Én közlekedési eszköznek akarom használni ezt a gépet. Persze biztosan fogok vele száguldozni 1-2szer ahol lehet pl a pályán. Az ilyen magadfajtáktól van ennyi baleset az utakon. "a majd én megmutatom milyen faszagyerek vagyok, hogy le tudom gyorsulni a másikat" fajtától
Nem fogsz rosszul járni az MDS-el csak vegyél rá egy sötét plekót is!!!!!!!Az ugy dög lesz!!!!!
A telon kivul mindennel egyet ertek.
A telo viszont nem a modernseg vagy a sportossag jele.csak bizonyos idokozonkent cserelnek,hogy jobban el tudjak adni a gepet.Most a forditott a meno,par ev mulva megint a sima lesz...es ez igy fog menni...szemelyszerint nekem jobban bejon a sim telo,mert kisebb az esely,hogy elfolyik az olajad.
De megmutatom,hogy kell körbemotorozni a CBR-t.
Igen a Nitro-t énis jól ismerem Nekem egy N800V-m van. Full extrás egy sisak de sajnos most nincs pénzem arra hogy az utas-sisakom is ilyen legyen úgyhogy most ezt az MDS-t nézegettem.
Jo nem szeretnék vitázni...
Most öszintén Hondabiker ha nem szeretsz száguldozni akkor mit szeretsz benne????
A 110-es hátsogumit???Vagy azt h olyan keskely mint egy Simson???Hol a fekvős sportos ülőhelyzet???? Hol a fordított teló????Ez itt 2006!!!!!Csodálkozom h van rajta önindító!!!!Nincs is szép hangja!!!
Egyébként már volt hozzá szerencsém de sikítva szálltam le róla....
Na de most komolyan viccen kívül szeretném ha leírnád mi tetszik benne h képes voltál kiadni érte assszem 8 kilo körüli összeget.
Te kevered itt a legnagyobb port! Az csak CBR 125ösöknek lesz!!! Egy 50essel még nem nagyon leszel benne a pakliban.
Nekem is szóljatok,szerzek egy 50est.
Na erről van. Olvasgattam a fórumban és nem tudom, hogy mit akarnak egyesek. Ez egy kis motor, nem arra van hogy versenypályán száguldozzunk vele hanem, hogy Aból Bbe eljussunk, és kiröhögjük a dugóban álló autósokat. Egyébként meg nyáron ha nekem is már meglesz a vas akkor szervezek majd egy kisseb CSAK CBR 125-ös találkozót az egyik ringen és ott majd ki lehet próbálni, hogy mit tud a kicsike ha már nagyon akarjuk.
Hallod Rocky az MDS nem rossz választás már csak azért is nem mert az AGV-hez tartozik ez a márka.... Ugyhogy nem lehet szar és ennyi pénzért simán megéri..
Bár mondjuk tudnám ajánlani a NITRO N-311V-t nekem ilyen van tükrös plekoval (ami már jo karcos)és igy volt 25000 még tavaly.
biztos 34 kW a kovetkezo lepcso?
A GP miatt.
Arról hallottál már,hogy a lóerővel nem egyenes arányosan nő a végsebesség is?
Ha 85öt megy a robid,akkor az nem 4 lóerős.
Bocs, későn olvastam !!
Ne haragudj mester !!
Bocs, de mentem már 125 ös 2 t-vel!! Milyen jogon oltod itt az észt, hogy te még nem mentél ezzel..., nem mentél azzal...! A faszom kivan az ilyen fárasztó beszólásokkal, az okoskodókkal!
Mentem, de nem véletlen választottam a CBR-t! Nem mindenkinek az erő a lényeg, majd 1,5 év múlva /nagymotorjogsi/ lessz erő !!!
Egyébként a 600-as CBR jobban bejön, mert /láss csodát/ azzal is mentem már !
HondaBiker,
ha meg tudod állni hogy pl. most ennek a parasztnak a faszságára válaszolj akkor megbocsájtok.