sziasztok nem tudom hogy találkoztatok már e olyan problémával cbr-en hogy a világitás néha vibrál és a jobb oldali lámpa van amikor elmegy és visszajön ???? nem tudtok segiteni hogy ne legyen ilyen problémám??
Szia peti, akkor tőlem sem lax olyan nagyon meszire , én nyiregyen vettem a kicsikét!
Most jöttem be, voltam 1 lightos kört, (megint lyukó).De nem iagz akéár hányszor vagyok kint mindíg látok rendőrt .De már most nem megyek ki, mert kedden vizsgéázom( áttették, szombatról )
Szlovákián belül merre laksz? közel a határhoz? Nem te voltál véletlenül motorostalálkozón Kazincbarcikán tavaly?
Csak gondoltam megkérdem, nem-e innen valaki... Néha szoktam látni budafokon campona parkolóházban egy kék CBR125öt. Ha a tulaj ittvan jelezhetné:)
kicseréled az izzot, és már jó is!!!
Én ilyenkor (is) szoktam kimenni motorozni
van úgy hogy unom magam
Most jöttem be, voltam 1 lightos kört, (megint lyukó).De nem iagz akéár hányszor vagyok kint mindíg látok rendőrt .De már most nem megyek ki, mert kedden vizsgéázom( áttették, szombatról )
Mikor lenne ez a motoros tali?
SOK BOLDOG NÉVNAPOT NEKED IS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szép a mocid Majd elhöhetnél motorozni egyet erre mifelénk Magyarországra. Szerintem nem laksz olyan messze tőlem.