hát én már 5éve oda járok és nagy a szigor meg sok a szabáy! De a szabályok azért vannak hogy megszegjék őket. Megyei 2.ik suli szóval nagyon nehéz. De most vagyok 2.ikos szóval 2évem még van meg ez, és kész.
gyah nem mondom h könnyű órarended van:o de aki pétek 7.be berakta a matekot...
előtt
Nah leeht h hamarabb meglesz a jogsim, kis kapcsolatokat felgönygyölítve, már ma meglett volna a lap, csak nem értem haza Sok órám volt
Nem baj vagy holnap, vagy hoklnap után meglesz (remélem, kopp kopp kopp)
lol ezek a feliratok olyan poénok...TZRen is van...ne használja ezt a járművet mielött elolvasná a kezelési útmutatót vagy valami ilyesmi van ráírva...ilyenekkel összeragasztani azt a gyönyörű tankot...
kúrva okmányirodára gondolsz nyugodtan írd le!nem harap ja le senki se a fejed
ja az elődt az nem elődt hanem ELŐTT!sorry de már sokszor rosszul írtad!másodállásban nyelvtantanár vagyok!
Hmm pedig én is figyltem ezt a 7000-et , csak nem tok egész nap a gép elődt ülni Nem baj 10 000még hátra van
Megvan a jogsi, és már a vizsgaigazolás is, de az a *******okmányiroda a véálasztásokra való tekintettel, 12.éig zárva van, és ha akor mázlim van (nem kell időpont) még akkor 7 nap
nem szerintem egy fekete volt
hát merre is voltunk..:tokaj, hegyre fel,tarcal(nyald a seggem arccal ), bodrogkeresztúr..ennyi jut az eszembe! ja meg persze BUJ!
hát figyelj!nekem 80alá ritkán ment a mutató!előztem is(!), de naon sajnáltam a kis aeroxot...most gondoljkoztam el először h tényleg váltani kéne motort!elég rossz érzés volt feltartani a "nagyokat"
néha azért behajoltam!
Nem, nem én voltam, de nem 1 piros CBR volt? Ha piros volt akkor a spanom volt Andris. Merre voltatok? Mennyire tudtad tartani a tempót? Ő jóformán minden nap kinnvan Bujon. Tök jófej. Jövőre eladó lesza CBR-je.
vegyé fel MSN-re