A képröl meg csak annyit hogy azt semm muszály nézegetni!!!
A képel meg nem tuddom hogy mi a bajod!!!
Lehet hogy nem szoktam olyan sürün döntögetni de mindenki döntse el hogy mit szeret a motorozásba!!!
Csak sajnálni birlak ha zavar a nevem!!!
Ha nem tetszik akkor ne nézd és amugy is mindenki olyan nével regisztrál amilyenel akkar én semm fikázok senkit semm a neve miatt!!!
mondjuk ez indiszkrét kérdés,..... kereken 400 volt, de hát most 120-150 hagyok rögtön a szerelőnél+ gumik, meg a karbonozás, szóval sokba lesz, de nagyon jól megy, és amin meglepődtem, kanyarodni is lehet vele
tamaska
megmondod mennyibe sikerült végül kialkudni a motort??gondolom szaré-hugyé vetted, de így kell ezt csnálni aprópézé vetté egy ultradúrva gépállatot
az enyém ott tart, hogy ahol 4 az 1-be utána 10 cm-és vége:)
ha kijött a mocc a szervízből rárakom azt, meghallgatom:)
nem tűnik el a nyomaték? Mondjuk marad még elég:)
Én mentem egy dob nélkül, tökjó, teljesen motogp fíling, leis szedtema rendszámot, és úgy gurultam egy kört, persze másik bukóban is, nehogy felismerjenek és másnap meg fognak és fejbe lőnek:D Mitogeri mondta, hogy zengett az egész város, meg olyan volt mintha 3 motor menne, viszhangzott össezvissza. :D élveztem, autók balra huzódtak le előlem :D:D 4sávoson, volt aki átment szembe sávba:D
szoval szerintem jó!!!
De ez csak az én véleményem!!!
A képel meg nem tuddom hogy mi a bajod!!!
Lehet hogy nem szoktam olyan sürün döntögetni de mindenki döntse el hogy mit szeret a motorozásba!!!
Ha nem tetszik akkor ne nézd és amugy is mindenki olyan nével regisztrál amilyenel akkar én semm fikázok senkit semm a neve miatt!!!
Msn-ed van?
Ufo az jó?
Amúgy ez a mostani gépemre kéne és majd jövőre az 125ösre.
fasza kis gép lesz belőle, hány lovas és hány kiló?
megmondod mennyibe sikerült végül kialkudni a motort??gondolom szaré-hugyé vetted, de így kell ezt csnálni aprópézé vetté egy ultradúrva gépállatot
ha kijött a mocc a szervízből rárakom azt, meghallgatom:)
nem tűnik el a nyomaték? Mondjuk marad még elég:)
17évesen is egy 540es ktm sx kellett..és most is