nincs-e valami folytás a motorban és azt mondták van mégpedig a kipufogoban, de nem a doban hanem a csőben magában. Ti nem tudtok valamit erről? senki nem tuningolja a motorját?
valaki nem tud erről valamit?
Ok Száguldozó nem gond.
Amúgy majd ha tucc hívj fel lesz egy kis túra a közzelben jönn a hentes az r1el, misi az intruderrel, meg talán r.3.14 is ha haza ér Erdélyből. Pusztavacsra vagy a Szelídi-tóra megyünk motoros talira.
Bárkit szívesen láttunk.
DE nekem sikerült leérinteni visegrádi szerpentinen de egyetlen egyszer. valószinű akkor is azért mert egy kisebb kátyu volt a kanyarba és lekopantt a lábtaróm ugyhogy nem nagyon lehet leérinteni de vannak szituk amikor azért ha szépen döntöd éppen le ér!
Sziasztok én csak most regisztráltam, nem ismerek senkit. De nekem is van egy cbr125r-em. És azon tanakodunk egy másik cbr-essel hogy nincs-e valami folytás a motorban és azt mondták van mégpedig a kipufogoban, de nem a doban hanem a csőben magában. Ti nem tudtok valamit erről?
pont így volt csak valahogy nem úgy megy a mocc ahogy kellene nem akar kiforogni ez lehet a 95ös benyától vagy az olaj szar vagy megint a karbibeállítás
Sziasztok!
Ma eldöntöttem megyek motorozni, csak el kellett ugranom tankolni. Visszafelé jövet, a pirosnál nézem ál 1 morot, hmm mondom jó, nézem aprillia.Hmmmm mellégurulok, csóvó feltolja a sisakot, modom szia, szopktál a sportmotoron fórumozni, mondja igen, mondom akor én meg Miskolci hondá Vagyok, és akkor már tudtam h Adeeval ismerkedtem meg. Úgyhogy elmentük lenyomtunk 1 laza kört Jól meghy a gépe
Csá tunning!!!
Bocs h nem hívtalak vissza!!!
Nem voltam gép közelben mert rokonoknál voltam Székutason!!!
Felölem most vasárnap ha minden jol megy mehetünk egy motorzni!!!
Amugy meg hogy mindenkivel béke legyen azért Száguldozó a nevem mert szeretem a sebességet csak nem engednek gyorsabb vasat a szülök !!!
De amugy meg szeretem ezt a motort!!!
Tényleg nem érdekel valakit egy kiváló állapotban lévő MZ ETZ 125 luxuskivitel!!!
Friss müszaki, pöcre indul, kék színű, kifogástalan állapot!!!
Irányár: 120 000 FT
Én meg Cbr kipufogó rendszert találtam:http://images.google.co.hu/imgres?imgurl=http://www. motad.co.uk/motad/images/products/venomracestainless.jpg&imgr efurl=http://www.motad.co.uk/product.php%3Fprod%3DCBR125%2BCo mplete%2BSystem%2Bwith%2Ba%2BRace%2BCan&h=378&w=528&sz=73&hl= hu&start=45&tbnid=ibRZLEEG5fJ3bM:&tbnh=95&tbnw=132&prev=/imag es%3Fq%3Dcbr125%26start%3D36%26ndsp%3D18%26svnum%3D10%26hl%3D hu%26lr%3D%26sa%3DN
valaki nem tud erről valamit?
Amúgy majd ha tucc hívj fel lesz egy kis túra a közzelben jönn a hentes az r1el, misi az intruderrel, meg talán r.3.14 is ha haza ér Erdélyből. Pusztavacsra vagy a Szelídi-tóra megyünk motoros talira.
Bárkit szívesen láttunk.
Nem szeretnél indexeket is cserélni?
Ma eldöntöttem megyek motorozni, csak el kellett ugranom tankolni. Visszafelé jövet, a pirosnál nézem ál 1 morot, hmm mondom jó, nézem aprillia.Hmmmm mellégurulok, csóvó feltolja a sisakot, modom szia, szopktál a sportmotoron fórumozni, mondja igen, mondom akor én meg Miskolci hondá Vagyok, és akkor már tudtam h Adeeval ismerkedtem meg. Úgyhogy elmentük lenyomtunk 1 laza kört Jól meghy a gépe
megismersz?
Bocs h nem hívtalak vissza!!!
Nem voltam gép közelben mert rokonoknál voltam Székutason!!!
Felölem most vasárnap ha minden jol megy mehetünk egy motorzni!!!
Amugy meg hogy mindenkivel béke legyen azért Száguldozó a nevem mert szeretem a sebességet csak nem engednek gyorsabb vasat a szülök !!!
De amugy meg szeretem ezt a motort!!!
Tényleg nem érdekel valakit egy kiváló állapotban lévő MZ ETZ 125 luxuskivitel!!!
Friss müszaki, pöcre indul, kék színű, kifogástalan állapot!!!
Irányár: 120 000 FT