az én gumijaimon egy darab szőr sincs 110es pirelli scorpion(enduro gumi)(a kis rxen van rajta ha városban vok döntögetem rendesen pedig ez enduro gumi szal elméletileg sehol sem tapad jól olyan mint a téli nyári gumi)
na, jobban megnézem a gumit, a bal alsó sarokban látszik a kopásjelző, van még fél centi a profilban, és 3 centivel beljebb van mint a széle. Nézzétek meg. Most nyugodt szívvel kijelentem, száguldozó NEM TUD MOTOROZNI
Hát nem t"om
A banditon 130-as helyett 150-es hátsó volt fenn, szóval az is összehúzta a gumit, de nem volt szőrős az oldala:) És nem térdeltem az úton, csak döntöttem amíg mertem.
De lehet, Norris, hogy igazad van, nem mentem még lyen mocival.
különben ha jól gondolom, minnél keskenyebb a gumi, annál könnyebb dönteni.
Vagy nem?
Ha megnézed közelebbről ezt a mocit, látni fogod, hogy azok a szőrök már az "oldalfalon" vannak! Annyira keskeny ez a gumi meg a felni is, hogy azt a felületet nem lehet kihasználni. Ha azok érik az aszfaltot azt már nem döntésnek hívjuk! Már én is egész jól belejöttem a döntésbe és közelébe sem ér a kopás.
A dob cserével pedig csak igen keveset nyersz ennél a gépnél, de azért érezhető!
Azért szőrös a gumija mert új te hülye amugy meg ha nem is akarná dönteni a mocit ugyis fogja mert ha már 60 al beveszel egy kanyart akor is bedölk a moci ugy hogy nem is veszed észre amugy meg ez a legfaszább dolog a döntögeté!!
Tamaska, szerintem nem teljesen így állnak a dolgok.. annyira azért nincs agyonfojtva! az meg a másik hogy én még mindíg kizártnak tartom hogy 125ös hengerrel 24lovat kicsapolj.. de esküszöm ha valaki megcsinálja, leméreti és elémtolja a papírt, annyit ihat a pénzemen amennyit csak bír!!
Másrészt nekem sem ez a második motorom sőt nem is a harmadik, sőt nem is a negyedik... Idősebb vagy ez tény, de énis 7éve húzom a gázt...
ezzel engem is felhívott... mondtam neki h én most powerslideoltam 1et a füben de nem volt sikeres, ugyh hívjon fel mást. aztán felhívta a csabát is, de ezek szerint téged is.
ugyanez van velem is. Ha pár hétig nincs fönt MSN-en akkor már rögtön azon agyalok, hogy biztos lezúzta magát. De aztán mindig fölbukkan valami vicces kérdéssel, pl. hogy hogyan kell power-slideolni?
tényleg beteg. de nem fogja fel... nem jön fel a fórumra 2 hétig akkor mindig azt hiszem h jó esetben a korházban fexik... de hát ez van, 17 éves, nem fogja fel
A Father az egy állat , róla ne is beszéljünk. Kiráz a hideg ha vele motorozok. Nem is a döntögetés miatt, hanem mert nagyon durvákat fékez olyan helyeken ahol az út minősége miatt én hozzá se merek nyúlni a fékhez.
kék, szóval lehet, hogy te voltál, azt tudom, hogy volt egy rs, ő ment elöl.
Én egy zöld 250-es bandittal voltam, legalább 3* mentünk szembe, aztán megálltam, hátha mentek még egy kőrt, de elhúztatok. Mondjuk ez már régen vót...
Nekem van egy ismerősöm aki mindig így töri meg magát ha 250-nel megy akkor soha nem történik semmi baja, de ha beáll a városi forgalomba 50-nel akkor mindig elbambul meg elkezdi stírölni a csajokat és mindig fejreáll a motorral.
cbr-t korrekten lehet dönteni szerintem is. lásd F4ther aki egy állat iyen téren.... lehet itt a többiek is, de én még csak őt láttam. meg norrist de ő először volt pilisben amikor mentünk és érthető h inkább vigyázott
oyan nincs h neki stopptáblája van, és oyan nincs h neked elsőbbséged van. lehet anyázni meg minden, de 2keréken ez van. én tök 8 h főuton megyek, de még országuton is visszaveszem a gázt az egy dolog ha eltaknyolsz meg elszállsz, csak autóval ne ütközz. ne hivatkozz a kresszre, tarts nagyobb követési távolságot ha tudod h barmok, és menj úgy ha befékeznek akkor be tudjál menni pl a soroko közé ahelyett h rajta landolj. városban ez alap. ha meg elszáll az agyad akkor úgyis figyelsz:) én pl amikor agresszivan vezetek sokkal kevesebb para van mert oyankor tökre megnyilik minden iyen érzékszerved és mindent látsz és mindent hallasz és mindenre tök gyorsan reagálsz. de ha 6osban 4000-en csorgok a sorban akkor ott mindig több a para.....
A banditon 130-as helyett 150-es hátsó volt fenn, szóval az is összehúzta a gumit, de nem volt szőrős az oldala:) És nem térdeltem az úton, csak döntöttem amíg mertem.
De lehet, Norris, hogy igazad van, nem mentem még lyen mocival.
különben ha jól gondolom, minnél keskenyebb a gumi, annál könnyebb dönteni.
Vagy nem?
A dob cserével pedig csak igen keveset nyersz ennél a gépnél, de azért érezhető!
Hova viszitek???
Ha tudnám hova viszitek kimennék oda!!
Vagy majd ha gondolod odajönnétek a stadi mögé és taálka!!ha tucc írjál!!
pápá
Másrészt nekem sem ez a második motorom sőt nem is a harmadik, sőt nem is a negyedik... Idősebb vagy ez tény, de énis 7éve húzom a gázt...
Én egy zöld 250-es bandittal voltam, legalább 3* mentünk szembe, aztán megálltam, hátha mentek még egy kőrt, de elhúztatok. Mondjuk ez már régen vót...