Ezúton szeretnék gratulálni petii, hogy halált megvető bátorsággal sikerült átlépned a bűvös 140-es határt, és megosztottad velünk ennek, és vakmerőséged tagadhatalan bizonyítékát.
Bárcsak én is ilyen tökös gyerek lennék
hülye gyerek vagy te bazeg! a telefonom kamerába volt csak egy gombott kellet nyomni és ha fogtam fél kézzel a kormányt miért szitált volna be és utána egyböl lasitottam miko tettem el?
petii: Mondjuk igen talán könyebb a fordulatszámmérőt nézni minthogy a zsebedből a telefont előhúzni és fényképezgetni.... de még mindig nem értem h lehet valaki akkora fasz, hogy inyekor elkezd matatni. kicsit beszitál akormány vagy akármi a fejedet leválasztott volna már a nyakadról valami korlát vagy oszlop... hüyegyerek
Nem 50ccm!!! egy kicsit gondolkodj már!! szted ha éppen felcsuszott odáig akkor h tudtam lekapni??? mert a telót elhiheted h nem tudtam váltásközben is a kezemben tartani hanem elö kellett vennem!! és az is idö
De most komolyan, honnan jött az ötlet, hogy ilyen névvel regisztrálj?
A fikázás, meg azért volt, mert felraktad a képed a gumidról. Nem kellett volna.
De tényleg. Szóval ne sértődj meg.
Srácok a helyet hogy engem vagy másokat fikázatok ezzen a forumon inkább huzatok ki motorozni oké?
Amugy meg tuddok egyszere is fékezni nincs egy nagy tudosám de már 5 év motorozás után nem vagyok kezdő!!!
Lehet hogy ti már régebota motoroztok és tapasztalt vén rokkák vagytok de én semm vagyok már szerintem kezdő és én is szoktam döntögetni ha a gummin nem is látszik annyira!!!
A gummi füstölésröl meg csak annyit hogy nem vagyok az a tipus akki ki megy a ház elé és ezzel széditeném a csajokat!!!
Bárcsak én is ilyen tökös gyerek lennék
petii: Mondjuk igen talán könyebb a fordulatszámmérőt nézni minthogy a zsebedből a telefont előhúzni és fényképezgetni.... de még mindig nem értem h lehet valaki akkora fasz, hogy inyekor elkezd matatni. kicsit beszitál akormány vagy akármi a fejedet leválasztott volna már a nyakadról valami korlát vagy oszlop... hüyegyerek
A fikázás, meg azért volt, mert felraktad a képed a gumidról. Nem kellett volna.
De tényleg. Szóval ne sértődj meg.
Amugy meg tuddok egyszere is fékezni nincs egy nagy tudosám de már 5 év motorozás után nem vagyok kezdő!!!
Lehet hogy ti már régebota motoroztok és tapasztalt vén rokkák vagytok de én semm vagyok már szerintem kezdő és én is szoktam döntögetni ha a gummin nem is látszik annyira!!!
A gummi füstölésröl meg csak annyit hogy nem vagyok az a tipus akki ki megy a ház elé és ezzel széditeném a csajokat!!!