Gya mindenki itt szidaj a 6. at a CBRen
Nekem 6000-7000től simán lehet rakni neki, az enyém nagyon jól megy 6. ban is!(Igaz akkor ha többet akarok gyorsítani akkor viszaváltás, de én elég haamr fel pakolom, és viszi)
Ez akar leni a szélesebb gumi?
Peresebbet kellett volna venni! Ezt még jobban összehúzta mint a régit.
Amúgy meg vagyunk páran akiknek nem sült meg még semmi a kipu cserétől, de amúgy ha beteszem a sport szűrőt akkor majd én is utána állítom.
Szebb hangja van sokkal és hangosabb ammi azért is jobb, mert hamarabb észre vesznek az autosok!!!
Egy kicsit nyomatékosabb lett, jobban gyorsul!!!
Én legalábbis ezt vettem észre!!!
Persze!!!
Egyszerű az egész csak a kipuffogó rátétele után a karbin rá kell állitani a CO csavart mert meg nő a kipuffogás aránya!!!
A lényege hogy elöfordulhat egyes motoroknál hogy a kipuffogó gáznak nincs ideje a szelepeknél lehülni és ezért a szeleppek meg sülnek egyszerüen elolvadnak és akkor bizony motor generál ami után nem is lesz olyan a motor mint volt meg nem is 2 filér ugy hogy mindenféle képpen ajánlom a rá állitást ha lecserélitek!!!
DE most raktam fel a mocira zsír új gummikat is!!!
65-70 király.Az aeroxos most tett rá sportkipuffot,a kymcosé meg rakás szar.Szét lett baszva benne a variátorja,most meg a légszűrő is baszatja. Nagy hang,kis sebesség...Tod hogy van ez?!
Saudi Drift