ugye a cbr-en elég kicsi fejidom van.Az mögé mennyire lehet behúzódni?És esetleg egy nagyobb lexi mennyivel teszi ezt jobbá, vagy már ott a baj hogy a motor tul keskeny?
neekem gilera gyorsaságim van 5000 km alatt még csak láncot kellett cserélni igaz nem is hajtom csak azért uadhúzom neki de általában vigyázok rá és majdnem mindig pover nyitás alatt közlekedek mert nincs pénzem javításra épp annyira húzom neki amikor vadulok
Ez van mert a szervizesek mindenért szolnak a kis köcsögök:( az apriliánál nekem jo volt mert haverom volt a szervizes és azt mondta hogy ezt megse látta XD
na Rallyboy szóval ha magát a motort tuningolod szóval motortuning henger,dugo stb. azzal elszáll. Sportkipufogotol is azzem de erről a szerviznek nem kell tudnia a dobot mikor viszed vizsgáztatni akkor visszacseréled.Szóval a motortuningért harapnak csak :D
hapi3000 nem tom hogy állsz vele de nekem nem kéne rs125 igaz faszán megy meg jól is gyorsul de kibaszott igényes rengeteget kell szervizelni ami megint csak +péz meg a fogyasztása se kevés. de ha rám halgatsz akkor azt csinálsz amit akarsz:D
AKINEK CBR-E VAN MIND FIGYELJEN IDE!BOCS A CAPS LOCK BEVAN NYOMÓDVA ,NEMAZÉRT ÍROK NAGGYAL MERT HANGSÚLYOS....NA DE MIND1!végre sikerült kinyomni!!
majdnem elfelejtettem mit akartam!
de mondom!
mondok valamit: első fogaskerék csere!!!!!!!!!!!!!nem próbáltátok???
példa: Derbi Sendra Xtrem!gyári 14-es fogaskerék ,szervíz,csere 17-re!ment addig 65-öt (elég gáz) és utána pörkölte a 85-öt ,dombról lefelé!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mien van a cébéerben??vki nem cserélt?
2-3 számmal nagyob, lomhább lenne gyorsulásra, de végre +10-15akár....
de ha kisebbet, akk jobban fog gyorsulni!!(gyári 9,6sec 0-100km/h helyettt akár 8,5!kitudja,bár ez városban lenne jó!!)
olvasatok bele az rs fórumba első oldalon már leirtam amit tok köszi:D
De elég pörgős gép igaz a rendszer rá 120000 forintba lesz de akkor nagyon fog menni...
Moatani ára kb 1350000 mire kész van és annyit adtak ingyen hogy első szervíz átiratás :D azaz 15 ezer forint értéket:D
Na mindegy haverom dt 50 adtak egy grex sisakot meg egy shox kesztyüt amit együtt simán 30ezer vagy több...
Alig várom meglegyen nekem fehér lesz ami képen nem dögs annyira de élőben lehidaltam mikor megláttam a feketére várnom kelene okt. akkor meg már alig tudnák motorozni:S
Ott a kép az enyimről is (rs 125 topik)
Köszi
ez gáááz!pl ilyet még nemis hallottam
kösz amúgy a választ
Aki tuningolta vmilyen formában ciberjét annka hoghy érintette a garanciáját, ha volt rajta??
hozzájukvágtam volna az tuti..
elég sokáig használtam olyat.. fosss...
majdnem elfelejtettem mit akartam!
de mondom!
mondok valamit: első fogaskerék csere!!!!!!!!!!!!!nem próbáltátok???
példa: Derbi Sendra Xtrem!gyári 14-es fogaskerék ,szervíz,csere 17-re!ment addig 65-öt (elég gáz) és utána pörkölte a 85-öt ,dombról lefelé!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mien van a cébéerben??vki nem cserélt?
2-3 számmal nagyob, lomhább lenne gyorsulásra, de végre +10-15akár....
de ha kisebbet, akk jobban fog gyorsulni!!(gyári 9,6sec 0-100km/h helyettt akár 8,5!kitudja,bár ez városban lenne jó!!)
Először végighasít itt... aztán itt.... utána pedig kiontja a beleidet.... a lényeg hogy Te még élsz... de ők már vigan falnak
Najó, énis megyek lefeküdni
Lásd: előzmény
Jól néz ki az RS!
Nemtom.
Talán ideje aludnom.
Szerintem.
De elég pörgős gép igaz a rendszer rá 120000 forintba lesz de akkor nagyon fog menni...
Moatani ára kb 1350000 mire kész van és annyit adtak ingyen hogy első szervíz átiratás :D azaz 15 ezer forint értéket:D
Na mindegy haverom dt 50 adtak egy grex sisakot meg egy shox kesztyüt amit együtt simán 30ezer vagy több...
Alig várom meglegyen nekem fehér lesz ami képen nem dögs annyira de élőben lehidaltam mikor megláttam a feketére várnom kelene okt. akkor meg már alig tudnák motorozni:S
Ott a kép az enyimről is (rs 125 topik)
Köszi
Tudom, szőrszálhasogatok. Jól néz bájdövéj.