hát ha megjön a jogsim addigra menni kellene .Apa is jönne(yamaha Virago 535), meg amúgy is sokan megyünk(mennek)Miskocról.Majd még kiderül h mi lesz Nagy buli biztos.
Megvan a vizsgám... yeeeeeeeeeeee
Tiszta rosz volt, 40-50basztattam városba, De hazafelé a merci lemaradt picit Igaz utánn a elment mellettem 150el Nha most még 10 nap, és remélem kézbe is vehetem a jogsim, remélem a pesti "felvonulásra"már emg lesz
Szegénykémet, még meg kell mosni, a tegnapi szakadó esőben való moccozás látszik rajta
Széles utat!
igen, ezt pont kifelejtettem!aeroxomon (nemtom láttad-e már) középstandar, és tök lazán ment, bár emelőt én mindenféleképpen szereznék, előbb utóbb úgyis kellesz!egy ninja,gsx-r,vagy cbr...
tologatva szar lehet !
meg télire tod!tehermentesítés stb...de ezt te tod!
Ha van állvány akkor gyorsan megy, ugy még lehet hogy nem is kellene kivenni, csak mert így csak hogy simán le van állítva a moci 10centinként tologatni kell.
ahogy elnéztem szép a csík a mocidon!hát Norris nemtom, van-e értelme kivenni...sztem pont elég a ránézés...szerintem...bár te tod!
az igaz, h úgy az igazi, de nem éri meg...az se 100%!érted...
de végülis télen, mikor unod az agyad, nincs jobb dolgod, hát hajrá!!!
na jóéjt mindenkinek!
Ma voltam Miskolcobn, forgalmit "tanulni", persze bőrruha meg minden, úgy átáztam mint az atom:P a bőrkabátom volt vagy 20kg , tiszta izomlázam volt utánna.Holnap vizsgázom, reggel Csak ne essen
Valaki itt írta h felnicsík, én azt javaslom, hogy olyat vegyen amihez van feltevő.
hello Tomek lehet hozzá kapni kipufogót remust is az 60 ezer de én csináltattam rá 1 dobot ami ovális és 2 csövü lessz a vége hát holnap lessz rajta ha minden jól megy úgy hogy küldök képet rólla de a hangja kicsit hasonlit a drz 400 hoz de csak 1 kicsit
És mikortól??
Szeptember 9.-én lesz! Lehet szervezni a találkozókat!
Pesten demonstráció lesz
mi lesz pesten?? ??
Tiszta rosz volt, 40-50basztattam városba, De hazafelé a merci lemaradt picit Igaz utánn a elment mellettem 150el Nha most még 10 nap, és remélem kézbe is vehetem a jogsim, remélem a pesti "felvonulásra"már emg lesz
Szegénykémet, még meg kell mosni, a tegnapi szakadó esőben való moccozás látszik rajta
Széles utat!
tologatva szar lehet !
meg télire tod!tehermentesítés stb...de ezt te tod!
az igaz, h úgy az igazi, de nem éri meg...az se 100%!érted...
de végülis télen, mikor unod az agyad, nincs jobb dolgod, hát hajrá!!!
na jóéjt mindenkinek!
sok sikert holnapra!kalappal! mien géppel mész am?saját?
Valaki itt írta h felnicsík, én azt javaslom, hogy olyat vegyen amihez van feltevő.