Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én elolvasom.pedig nem szeretek olvasni de érdekel a véleménye
Nem volt ma közületek vki szarvason?
Norris, megcsináltam a vezetéket, kösz a tippet. Tényleg az volt a gond amit mondtál.
Akkor asszem a mai termést se olvasom vissza
lehet, de tudod milyen idegesítő mikor van elég gondom itthon is és akkor még ilyen marhasággal jönnek hogy ezzel a motorral el se lehet indulni meg stb. ne legyünk már elvakultak hogy csak a sajátunk jó mert az hülyeség!
Talán még az 5 is sok...
De tényleg olyan, mintha végig "Ctrl+v" .
Én csak a csúnya beszédet nem díjazzom. Semmihez sem vezet...
Amúgy a 10 sornál hosszabb monológjaidhoz inkább hozzá se kezdtem ... bocs .
most nem tom mi a faszért szólsz be mikor ha nem vetted volna észre pont próbáltam rávezetni őket hogy ne hasonlítsák össze a 2T és 4T mocit, mert egész nap erről megy a vita, de ha te ezt élvezed akkor fasza, egyébként te is elmehetsz a faszba nyugodtan, baszod ki beszél folyton róla, pont azt pofázom hogy ennek semmi értelme, de sztem te elsőbe hiányoztál mikor szövegértést tanultatok, pont te szólsz aki úgy keveredik ide hogy milyen szar a CBR és 100fölött alig megy utánna meg beállítasz egy videóval ahol 140et megy a mocid! de látom neked viszont nincs jobb szórakozásod mint azt számolni hány sort írok, próbálom őket rávenni hogy ne legyen vita erre meg most te szólsz be nekem, fasz bazzeg te örülsz ha itt vita van?
jah egyébként írnék még többet is csak félek nem bírnád megszámolni a sorokat
Ebbe a nagy melegbe a strandon kell lenni osz szűrni a csajokat, nem pedig ezt a kurva fórumot terhelni semmitmondó regényekkel! Egész nap a számítógép előtt űlsz?????
az 5224. hozzászólásodban pl 42 sor
NSR menj má a faszba a rohadt kisregényeiddel, szinte mindegyikbe uazt írod és tele van vele az egész fórum bazzeg!Állandóan faszoskodsz a 2T 4T Szarral osz közbe meg te beszélsz róla a legtöbbet!bazzeg
múltkor egy YBR-el mentem...bírta
Én is szedtem már le a dobot és tényleg brutális a vissza hörgése!!!
Olyasmi folytás van benne mint a simokban de én inkább veszek egy raptor kipuffogot az még jól is nézki!!!
Sziasztok!
Szedte már szét valaki közületek a gyári dobot? nem igazán akarok 50000-t rákölteni egy sportdobra, viszont ezt a gyárit szívesen kibelezném. Huh dob nélkül nagyon nemsemmi hangja van
hát akarattya nincs olyan messze tőlem, majd még kiderül mi lesz hétfőn, de ha gondolod akkor majd gurulhatunk 1et szolunk még pár CBR-esnek, biztos eljönnek ők is!
Én holnap megyek le, valószínű BALATONEDERICSRE .
Lehet, hogy motorral .
Balatonakarattyára!
pontosan hova jössz balcsira, mert én szivesen gurulnék 1et!
csak a kérdés hova jössz?!?!?!
Már bánom, hogy visszaolvastam! Sok ritka nagy marhaságot szóltatok!
Hétfőn megyek Balcsira. Csatlakozik valaki vagy ott gurulunk?
egyébként én szivesen mennék mátrába az biztos csak ahhoz kicsi a gépem
meg tőlem azért elég messze is fekszik a mátra
tudjátok mit, a bakony az igazi
krashy sztem a kiskunság az igazi
Srácok MÁTRAAA, oda kell menni, és ha erre rájöttök szóljatok, szólok pár srácnak és megyünk sokan, annak van értelme, egy kis kergetőzés
fater volt esztergomba kedden autóva.26perc alatt leért háztól úgy hogy esztergomba tanulóautó mögött ment és még el is tévedt.én fatert várom azt mondta ma megyünk valamerre (ő autóval jön) majd egyeztetünkvalamikorra mert fogalmam sincs ma merre mikor és hogy
Rocky és mit szoktattok csinálni mikor elmentek gurulni mert akkor szervezem a kiskunsági gurulást.