életemben nem hallottam róla... de ő sem a kertetekben fog bikiniben mászkálni... megyek holnap agárdra és kész... már felhívtam mindnekit, van is aki jön hál" Istennek
nekünk van jókis csempézett csak egyenlőre ki kell pakolnom a garázst h beférjen majd a moci, sövényt vágni és virágokat ültetni a mocikiguruló 2 oldalára és mindneki más lusta a medencéhez hozzányulni, igaz 32 fok van de nem... mert h "ááá majd esni fog"... ugyh egyenlőre egyszerübb megvenni a 100ftos vonatjegyet agárdig
remek
ebben nem tudok labdázni... és bikinis lányok sem fognak szembe jönni nem kapható sör a tó mellett sem... de ha apukád frigójában van sör és van egy nőnemű testvéred szólj és lehet kinézek mégicsak
bencee nekünk nincs tavunk,a medencének (ilyen felfújhatós 40cm magas kis vacak) fater kiszurta az alját véletlenül mert nem nézte hova rakja de a kutya itató tálját feltudom ajánlani
hol is lax?
jah és itt lakik nem messze az edina is aki cbren motrozik
ebben nem tudok labdázni... és bikinis lányok sem fognak szembe jönni nem kapható sör a tó mellett sem... de ha apukád frigójában van sör és van egy nőnemű testvéred szólj és lehet kinézek mégicsak
miénket lusta vagyok kitakarítani, meg én normális természetes tavat akarok