Biztos, hogy megyünk? Mert hívtak ám máshova is, namost ha 1 és 2 között ott fogok állni egyedül a Jet kútnál akkor ki iktaom ezt a fórumot Szóval fel a mancsokkal aki jön!!!
Nem lesz itt semmi eső, mire elindulunk sütni fog a nap ezerrel, a műholdképek tanulsága szerint Pestmegye fölött van most egy szép nagy felhő, mindenhol máshol teljesen tiszta az ég. Szal no pánik!
Bazzeg az a baj, hogy én egyedül megyek inkább JET kúthoz, mert lehet csak 2re érek oda, még nemtom, de megyek!!!!! ZOLI felvett MSN-re vele már beszéltem és telszámát is tudom
DE GYERTEK MINDENKÉ
PPPP!!!!
hát az enyém full gyári és eddig van benne 1600km és így meg 120-125körül,de van mikor megvan a 130 is de az már néha neccesen, de a 120 simán meg szokott lenni, bátyámnak viszont meg van 2 éve és az első lánckereket most egyel kisebbre cserélte mert a gyári 15ös helyett vett bele egy 14est és neki általában 125-130at megy a masina! jah és így legalább van értelme a 6.fokozatnak mert nálam az csak lassítja a motort, nála nem nálam totál visszaesik a fordulat nem húz és lassúl a motor, de neki még 6.ba is húz, szal lehet nekem is ki kéne cserélnem a lánckereket
azt birom ebbe a topicba,hogy itt mindig van élet
azér ezek a cbr ek mennek 130körül ugye?havernak eléggé teccenek,monta,h jó lenne meni 1 ien,megy 130at,és kurva keveset eszik,viszajöne az ára,meg nem ragad meg ,nem kel bele oil,mm a benzinhez...hát nemtom,én azér maradok a mitonál,pár év és úgyis lépek a létrán 1et az már 4t lesz,vmi nagy
Nemtaláltam. Ha a 11-es úton jösz és beérsz Szentendrére akkor viszonylag hamar lesz egy JET kút a 11-es út jobb oldalán (már bent a házak között) és annak a parkolójában leszünk.
DE GYERTEK MINDENKÉ
PPPP!!!!
Lehet kicsit kések, valami telszámot dobjon már valaki aki megy, hogyha kések akkor odaszóljak....
azér ezek a cbr ek mennek 130körül ugye?havernak eléggé teccenek,monta,h jó lenne meni 1 ien,megy 130at,és kurva keveset eszik,viszajöne az ára,meg nem ragad meg ,nem kel bele oil,mm a benzinhez...hát nemtom,én azér maradok a mitonál,pár év és úgyis lépek a létrán 1et az már 4t lesz,vmi nagy
Norris
Invader
Freerider
én és még kik?
F4ther szoboszlón van, sajna bencce se tud akkor jönni. Jamal? Te jösz a bencce nélkül?