én ha jól tudom akkor senki nem volt még pályán.... norris a h.ringen, de bejáratós volt a mocija akkor még... én is csak ott voltam az rs-sel de majd jövő héten
ott találkoztok?
tegyük fel meglesz a jogsim,tegyük fel elengednek,egyszer mehetek majd veletek?itt van egy köpésnyire aza JET kút.motorral 10perc,de ha jó lenne az út minősége lennne az 6 is
Tulajdonképen édesmindegy, voltam már mindkét irányban, ezerszer, szal oké, akkor Visegráddal kezdünk. Akkor mi lenne a vélemény a Szentendrei JET kút-ról mint találkozási pont?
Na, szombaton 1-2 óra körül kéne találkozni valahol, hogy hol az az útvonaltól függ, mi elsőre egy Dobogókő-re gondoltunk aztán Esztergom majd Visegrád Lepence stb. Szal egy ilyen kis "bejárjuk a környéket, megcsodáljuk a történelmi emlékeket" túra lenne Vélemény?
csütörtök igaz??? én szerintem ráérek.. megkéne beszélni hogy mikor menjünk és akkor lemehtnénk együtt .... nem voltam még ringen szal nem vgom hogy mennek ott a dolgok.... te viszel pl. táskát vagy vmit??? lelehet ott rakni vhova a cuccot?
tegyük fel meglesz a jogsim,tegyük fel elengednek,egyszer mehetek majd veletek?itt van egy köpésnyire aza JET kút.motorral 10perc,de ha jó lenne az út minősége lennne az 6 is
JAMAL: Holnap kiszedem scak nem volt náltam feleslges 3 liter desztillált víz...
jövő héten meg euroring, aki akar úgy készüljön.
habar az a baj hogy a tzr-t ott folytva nezik bele