Én így az elmúlt másfél évben arra jöttem rá, hogy a kis CBR állatira nem fotogén motor. Egyébként rohadt sok motorral ugyanez a helyzet, valahogy nem lehet róluk jó képeket csinálni, de ha 3D-ben látja az ember akkor nagyon jól néz ki. Szerintem ez a helyzet pl. a 600RR-rel is. Valahogy a farokidom szinte az összes fotón furán mutat, a valóságban meg olyan gyönyörű hogy legszívesebben átölelném Nekem általában 40-50 képet el kell ellőnöm, mire találok egy olyan szöget ahonnan 2D-ben is jól mutat a fotón.
Sziasztok!
Mindenkinek olyan motorja van, amilyenre telik neki. Nem kell a cbr-t sem szarozni. Aki a másik motorját szarozza, az magáról állít ki bizonyítványt. Akinek nem inge....
Képzeljétek ma láttam egy 125ös CBR-t.le is fényképeztem majd fölrakom.élőben sokkal szebb mint képen szóval aki nem látta még élőben az inkább ne szoljon bele hogy neki nem tetszik.
Köszi Ratiaceno ez most sokat változtat a véleményünkön a cbr-rol!! itt egy kis nézegetni valo egyik kedvenc videom:::http://video.google.com/videoplay?docid=850265211980 9535200&q=suzuki+gsxr+1000
Nem azért mert nem szerettem félre érted,hanem mert már régota elakartam adni mert csak akkor kapok uj motort ha ezt eladtam,és má naon szerettem már volna cbr-ert,de végre teljesül amugy énis naon szerettem a kis benellim jogsi nélkül nyáron bele is raktam 6ezer km-ert
Mindenkinek olyan motorja van, amilyenre telik neki. Nem kell a cbr-t sem szarozni. Aki a másik motorját szarozza, az magáról állít ki bizonyítványt. Akinek nem inge....
montenbikával nyomja mindig lejtőn lefelé mert az úgy jó
Az a különbsége a nagyobbaktól, hogy karcsúbb meg fele annyit nyom!