én már belenyugodtam h ez az év nem éppen a pályázás és motorozás éve, mert annyi dolgot meg kell csinálni amit előttem nem csináltak.... de mindent befejezek még ebben az évben, h a következőt stresszementesen üzemkészen kezdjem.... gumitól kezdve hengerig minden uj lesz akkor...
hát rám is rám jár a rúd
áprilisban eltört az ujjam és utána műtétek sorra máj.30ig és most már talán megpróbálhatok motrozni
a másik meg hogy mononucleozisom volt 3hétig szóval több mint 1 hónapja suliba sem voltam.
Kibővítettem a vakációt
egyébként igen... mostanában nagyon rám jár a balszerencse...
na mind1 jövő hónapban jön fizu meg minden az jobb lesz, most teljesen megette majdnem a poénzem a motor...
eltudnák menni de gondolom nem örülné ha hátulról összetörném a cbred
amíg nem 100 a kezem addig pályán nem akkarom más és magam biztonságát veszélyeztettni
Kifogás az mindig van nem megyek, mert szervízben van a motor... nem megyek, mert összetörtem a motort... nem megyek mert nem találok plexit.... (csak hülyülök)
hűt én nem vagyok rutinos... de az a gond h a fejidom összenyomodott és a kiegyenesítéséhez kell a plexi bepótoljuk... meg egyébként a mito-s srác is lezuzta a kerekét... ha nem ezena héten de jövő héten!
bencce csütörtöki eringel milesz?? plekó nélkül biztos nem jössz, aszondják a pálya kanyargós tehát nincs annyira szükség a plexire.... ha nem mész akkor én se mert veled mentem volna mert pályázásból már rutinos vagy én meg nem vágom hogy mennek ott a dolgok
áprilisban eltört az ujjam és utána műtétek sorra máj.30ig és most már talán megpróbálhatok motrozni
a másik meg hogy mononucleozisom volt 3hétig szóval több mint 1 hónapja suliba sem voltam.
Kibővítettem a vakációt
na mind1 jövő hónapban jön fizu meg minden az jobb lesz, most teljesen megette majdnem a poénzem a motor...
sorry
amíg nem 100 a kezem addig pályán nem akkarom más és magam biztonságát veszélyeztettni
a kezem miatt
de már holnap a városban mocizok és éjszaka újra gyorsulási versenyek yeeeeeeeeeeeeee
de nem enged belépni