ja mondjuk az a 600k telleg sok
en az enyemet 550 + reg adoert vettem ujonnan, amit nem1x mar leirtam, azis 2005 os evjaratu... eztkell mondani a sracnak aki adta (ez igy igaz!!!)
A bal oldalarol nincs kep... masik oldalt szepen korbefotozta, de a bal... tuti ottvan jo nagy serules, soot lehet meg idom sincs
de telleg jo ha a masik fele is hasonlo
Gondolom ki van belezve a gyári kipuff és ezt érti a srác sportkipunak
Egyébként jól néz ki (micsoda meglepetés hogy ezt mondom ) De én alkudnék egy picit az árból mondjuk a kopott gumikra hivatkozva vagy valami hasonló miatt.
Egy a kérdésem: hol ezen a sport kipuff?
Amúgy meg jó helyen kérdezel a mociról! Mi itt mind imádjuk ezt a mocit (kivéve pár nagyszájút, aki itt rontja a levegőt)!
1800 km-ert tettem meg a motorral, azt vettem észre hogy egyre inkább gyorsul. Főleg amióta beletöltöttem a 4T Nitront azóta megy mint a golyó. Nem
kell ide tuning.
Ma nem tudtam egy métert se menni a drágaszágommal brü-hü-hü
en az enyemet 550 + reg adoert vettem ujonnan, amit nem1x mar leirtam, azis 2005 os evjaratu... eztkell mondani a sracnak aki adta (ez igy igaz!!!)
de telleg jo ha a masik fele is hasonlo
karcos az idom!
dehogy az!
dehogy nem hát ilyen szart akarsz rámsózni?!
Egyébként jól néz ki (micsoda meglepetés hogy ezt mondom ) De én alkudnék egy picit az árból mondjuk a kopott gumikra hivatkozva vagy valami hasonló miatt.
Amúgy meg jó helyen kérdezel a mociról! Mi itt mind imádjuk ezt a mocit (kivéve pár nagyszájút, aki itt rontja a levegőt)!
ui.:újságot kerested azóta?
mutass v.mit amit bekaphatok rajtad aztán a többit megbeszéljük
gondolod gurulhatunk is, sulinak vege mar... holnap mar szunet
F4ther, akkor nemsokára újra húzzuk együtt!!!! és Rock and Roll!!!!!!!!!
kell ide tuning.