a buszos velem is megtörtént már, meg a balatonparton mikor gurulok akkor a csajok integetnek mindig, pedig aztán elötte soha nem láttam őket, ismerni meg biztós nem ismernek mert osztálytársaim nem ismernek fel a motoron csak az akinek már megmutattam a gépet! egyébként a falusi kocsmákból szoktak még kirohangálni és mutogatni hogy pörgessem a gépet meg ilyenek, meg hogy 1kerekezzek,de nagyrészt nem szoktam törödni, főleg mikor a kis szaros 5-6 éves gyerekek leugranak a bicajról és pofákat vágnak meg mutogatnak mindenfélét
1. sebességben 145, 2-esben 180, 3-asban talán 230, 4-esben 260, 5-ösben 295, 6-osban 300-nál többet nem mutat, mert van egy kis pöcök, ami nem engedi tovább a mutatót.
jah... lányok tényleg sokszor integetnek meg köszöngetnek, de csak azt vettem észre h mindig akkor amikor full felszerelésben vagyok jól esik meg a másik meg amikor busz mögött állok akkor csomószor van h odacsődülnek iyen társaságok és volt már h elkezdtek telóval fényképezni. hát ezt nem nagyon szoktam túráztatni mert nincs olyan hangja üresben, csak fokozatban és 6 felett
Gyalog voltam mikor az említett utánam kiabálás történt. Elötte egy pár héttel láttak sisak nélkül, mikor a barátnőmet vártam egy buszmegállóban a motoron ülve. Onnan tudták hogy van motorom.
elég csak megnézni a sportmotor által készített gsxr1000 és zx10r videókat, ott is látszik hogy kb 170 ig tart az 1-es......amúgy az én 929RR-em is megy kb 140-et 1.ben.
én eddig a cora parkolojában mociztam csak a TZRrel de ott egy csomóan megnéztek.
kérdés hogy mit gondoltak?"mi a f@szt körözget itt ez a hülye gyerek?!"
én ilyeneket nem hallok mert kurva hangos a mocim, és kb megsüketülök a bukó alatt........... ebből én csak annyit veszek észre hogy kb minden ember megnéz mikor elhúzok egy buszmegálló mellett vagy egy piroslámpánál állandóan sasolnak a tükörbe amikor mögöttük állok
Barátnőmmel 3 éve vagyok együtt, a motor még csak másfél éve van meg. Szal még nem volt alkalmam kipróbálni hogy buknak-e rá a sunák. Egyszer ugyan utánam kiabálta 2 lány hogy klasz a motorod, de ennél alaposabb tapasztalatom még nincs ebben a témában.
nekem csak egy sz@ros TL-em van,igaz csak annyi lóerő,mint ahány köbcentis a mocitok,de az is megy 1-be annyit,mint ahány köbcentis a mocitok!!!
Hát akkor 1 185 lovas hayabusa szerinted nem megy 1-be 150-et?
Hát akkor bővítsük a turbót egy PB gázpalackkal és hellyezzük el mondjuk a kipufogótoroknál a biztonság árdekében! Nem lehet baj, me ha túlmelegszik csak jobban gyorsulsz!
1. sebességben 145, 2-esben 180, 3-asban talán 230, 4-esben 260, 5-ösben 295, 6-osban 300-nál többet nem mutat, mert van egy kis pöcök, ami nem engedi tovább a mutatót.
Gyalog voltam mikor az említett utánam kiabálás történt. Elötte egy pár héttel láttak sisak nélkül, mikor a barátnőmet vártam egy buszmegállóban a motoron ülve. Onnan tudták hogy van motorom.
kérdés hogy mit gondoltak?"mi a f@szt körözget itt ez a hülye gyerek?!"
a lényeg h nekem tetszik a legjobban a motorom :)
Hát akkor 1 185 lovas hayabusa szerinted nem megy 1-be 150-et?