Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van egy felvetésem a baromságok közé:

Rakjunk TURBO-t a Cbr-re!

Várom az ötleteket!
Csak az a baj hogy a Hayabusa 1. sebességi fokozatba 150-et megy!
Most gyorsultam egy Hayabusával!bazzeg
úgy ott haygtam mint a szart!Aztán odamentem a gyerekhez oszt mondtam neki hogy ne sírjon, me csak 125cm3!
Emelem 138,28-ra szóval otthagyom !!!!!!!
hát az én Kedvesem nem hagyná h felrakjak ilyen képet Róla.. meg én se szeretném hogy a fél ország a popsiját bámulja, pedig számomra az a legszebb /bár ez relatív, mert Rockynak az Ő kedvese segge a legszebb, nekem meg az enyém :)

Retroboy!
1,3 millió reg.adóval + forgalombahelyezés
és köszi!! :) nekem is nagyon tetszik!

Rocky!
Azt felejtsd el hogy Dadis volt az aki itt szopatott minket CBR125 néven és azt állította h lenyomott egy Rs250et! Ez egy nonszensz bunkóság volt a részedről, alaptalan gyanúsítás, és azt szeretném hogy bocsánatot kérj Dadistól!
Rocky a nők kedvence, biztos a motorjával szedte össze, ugye gracz? :))
Haver cbr-e 138,27km/h al megy max...:)
jah, ez a gond a nőkkel ha nem bókolsz neki akkor jön h. mert nem is tetszik neked meg nem is szereted, ha meg bókolsz neki akkor meg beképzelt lesz
az látod nagyon nagyon nem jó
Majd átadom barátosnőmnek a bókot bár már így is nagyobb az egoja a kelleténél
amúgy ha minden cbr 125-höz adnának egy ilyen csajt mint a profilodban van, a világ legjobban keresett motorja lenne
akkor énse fecsérlem tovább az időt.

Milyen fain idő van egyébként De legalább a Hayden megint jól ment
feladom....
áááá... csak fossod itt a szót. Tudom, szabad ország, megteheted.
én spec. nem mára és nem magamra gondoltam h. rám kellene hallgatnod, hanem arra aki okosat mondd vagy megmondja h. hülyeséget beszél az illető, és indokolni is tudja miért.... nekem csupán ennyi lenne a célom semmi több, meg az h. végre nyugalom legyen 2t 125 és 4t 125 között
Kérlek foglald össze röviden, hogy ma eddig milyen érdemi mondanivalód volt, amire hallgatnom kellene, ha lenne egy kis eszem!!!
képzeld mi is kezdtük v.mikor ezt nem cáfolom, de ha lenne egy hangyafasznyi eszed akkor hallgatnál a tapasztaltabbra....... és nem állítom vannak olyanok akik leugatják a kezdőket, én nem tartozom közéjük... ha bárkinek kérdése van és kérdezett tőlem szerintem egyszer nem lett leugatva.... én úgyv.ok vele h. nem árt ha segítek másoknak, de most is itt háborogsz mint a tenger, mikor én nem szidtam senkit csak mondtam h. akkora marhaságok vannak ebben a topicban h. rettenetesen fáj, én mielőtt leírok valamit legalább utánanézek a dolognak nem csak fosom a szót, én sem tudok mindent minden motorról de legalább nem írok hülyeséget, hanem körbeolvasgatok... furcsa módon még nem röhögtek ki hülyeség miatt:D mikor kezdtem a motoros pályafutást akkor sem azzal kezdtem h. az RS-be van e turbó vagy intercooler, pedig ez hasonszőrü lett volna mint a power a cbr-en. Az a gond itt a felfogással h. nem veszitek jó néven ha kioktatnak... az egy dolog h. aki ittvan annak a legjobb esetben CBR-e van és szereti nem állítom h. nem lehet szeretni de most komolyan ha sportmotort vesz az ember akkor nem akarja a legjobbat kihozni a dologból? Nem kell azzal jönni h. 2t megeszi a hajad meg nem tartós....melyik sportgép tartós most őszintén? épp az a lényege h. húzod neki, szereted a sebességet, ha meg azért vesz valaki motort h. villantson a 16-18 éves picsáknak az szánalmas, mert ergo a saját kisugárzásával nem ér sokat a csajoknál. Szal ha egy kicsit elkezdene 1-2 ember gondolkozni akkor nem írna marhaságokat....én sem jövök azzal h. a 600-as CBF-el lesöpröm az útról a 600-as CBR-t mert tudom h. a CBF egy túragép, mivel CBF-em meg RS250-em is van ebből kifolyólag én pártatlan v.ok az RS az élmény motor azzal élvezed a motorozást, a CBF erős kiegyensúlyozott és tartós de ennyi nem mondom h. az RS jobb motor de azt sem h. a CBF a jobb én amondó v.ok h. mindenki tudja mi kell neki és mindenki azt motorozza ki belőle...szal nem kell itt nekem esni jó a CBR 125 mert nem rossz gép csak a közelébe sem jut egy 2t 125nek menetteljesítményben tartósságban meg fogyasztásban jobb, de nem hinném h. azért kerül 2szerannyiba mint a CBR mert annyival szarabb lenne...
ez megint tükrözi az intelligenciádat!
haver szabad országban élünk :D:D akkor írok ide amikor akarok, csak h. tisztában légy a dolgokkal
öh úgy látom kezd itt elfajulni a dolog, hát én nem tom,de mindig többen vannak azok akik tudják, hogy mi a jó és le tudják ugatni azokat akik néha baromságokat írnak, így minidig fennmarad az egyensúly!
Akinek nincs Cbr-je az meg menjen innen!
Örülök hogy elégedett vagy az oldalatok színvonalával igazad van, ott nincs egyetlen olyan motoros sem aki most kezdte a motorozást néhány hónapja és még nincs tisztában minden fogalommal. Igazad van, ott tényleg mindenki zseni és már úgy esett ki az édesanyjából, hogy mindent tudott a motorokról.
Azon az oldalon is van épp elég hiányos tudású kezdő motoros, oltjátok is őket rendesen azon az oldalon is , ez kurvára megy nektek . Jók vagytok srácok. Hajrá
és mint leírtam akinek nem inge ne vegye magára, ergo senkit sem akartam megbántani a dolgokkal amit írtam mert nem mindenkire vonatkozik!!!!
talán többet értünk ott a 125.vilagan a motorokhoz mint ti itt az az oldal több mint 3 éve üzemeél és akik ottvannak azok még motorlandon ismerték meg egymást mi legalább tisztában vagyunk a szavunk súlyával ergho tudjuk miről beszélünk és valszeg azért szoktuk "odamondani" a dolgokat mert akkora marhaságokat írnak itt sokszor h. az már fáj, CBR 125 powerszelep ember ekkora marhaságot hallottál máshol? indulj ki ebből h. akkor lámák ugatnak itt úgy mintha értenének a dolgokhoz h. az embert kiborítja a sok hülyeség...és ha te örülsz annak h. tapasztalatlan műmájerek osztják az észt akkor nyugodtan csak olvasgasd a béna hsz.-eket mert ezektől okosabb nem leszel...
Én úgy emlékszem hogy ezt az RS 250-es sztorit az a farok írta aki beregisztrált ide kamu CBR125r néven és csak parasztkodni akart mint a Dadis és a többi surmó, az is lehet hogy pont a Dadis gyerek volt ez az illető, ahogy látom nagyon belejött a user-nevek gyártásába, hogy megoszthassa velünk gondolatait.
Dudus1 , engem szpeciál kurvára hidegen hagy hogy a 125.világán miken röhögtök, csak ide ne írjátok le a véleményeteket, mert ezt a fórumot szeretném tovább olvasgatni és használni és zavarnak az ilyen "na én majd jól megmondom nekik" arcok. Sokkal jobban zavarnak az ilyenek, mint azok akik még nincsenek teljesen tisztában a motorjuk határaival és technikai tartalmával.
nagyon kevéás ember van ebben a topicban aki tisztában van a CBR 125 korlátaival ill. erejével más gépekéhez képest, lassan már mindenki ezen a topicon röhög a környéken ha nem tudjátok pontosan miről beszéltek akkor inkább maradjatok csendben, egy CBR 125 az életben nem fog 130nál többet menni az meg már más kérdés h. mennyit csal az óra.....de valósban max 125 a vége...... Aki itt veri magát h. 2t speed gépeket ver oda nah az keljen fel a mély álmából mert egy 2t speed gép bármilyen helyzetben szanaszét veri a ciberét mind végre mind gyorsulásra, a legnagyobbat azon röhögtem mikor nemtom ki benyögte h. lenyomott egy RS 250-et....nah hát ez már súlyos agyproblémákra utal...... Szal legyen már valami színvonal ebben a topicban, mert csak közröhej tárgya az egész..... Ez nem piszkálás nem a motorral van gondom és akinek nem inge az ne vegye magára a fentieket!

Peace