Megoldódott a láncgondom,ja olyan tekerős szarral szették ki nekem az üzletbe, ami 7000-ft, és adott hozzá nem patentszemet, hanem egy olyan szemet, ahol a csapok a helyére mennek, és ott el kell ütni a végét.
Ja és ez 1120 ft volt, gondolom a szervíz megcsinálta volna vagy 10 000-ért.
Most hogy benéztem ide és láttam a hozzászólásodat kimentem és meghajtottam kicsit a gépet és láss csodát:
100, 6. kb 8100
úgyhogy szerintem csal az órám
meg annyival is okosabb lettem hogy ha nem veszem fel a protektoros ruhát akkor jobban megy végre, mivel a dzsekim válla kb olyan mint egy vitorla
eddig nem nagyon akart 120-125 fölé kúszni a mutató így meg kb 131-132 körül volt a vége és még lehet ment volna csak nem tudtam előzni
Na ha nem lenne rajta petentszem, akkor van egy olyan szerszám, amivel szét lehet szedni a láncot.
Ilyen tekerős hülyeség amivel végülis kinyomod a láncszemből a csapot!Vmi ilyesmi kell neked!
Milyen jó h a rend őreinek jobb dolguk nincs!!!!!!!!
Persze ha valahol verekedés van akkor már nem mernek kimenni, söt a saját szememmel láttam h megfordultak az egyik utca elején mert meglátték h a kocsma elött verekednek!!!!!!!
Én éjszaka a járőr kocsit 40es táblánál 70nel előztem záróvonalon rendőrkocsit
Aztán szirénázva jöttek utánam a városban és akkor a jó kur*a anyád minek hajtasz stb jött itt is a szöveg elveszem a jogsid stb. Aztán haza kellett mennem és jöttek velem a rendőrök is aki elbeszélgetett apámmal aki kinevete. Apám se jár lassan a kocsival meg a kamionnal
Norris kikaptam a kereket, és mikor le akartam akasztani a láncot akkor vettem észre, hogy a váztól ne tudom leszedni, meg felrakni az összeszerelt láncot.
Ma lefotóztak !!!
50 km/h helyett 63 km/h-val mentem!!!
Szerintetek mi lessz ebből???
Jöttek a szokásos hülyeséggel, hogy jogsi bevonás vagy figyelmeztetés...bla...bla...bla!!!
De nem tudom, majd kiderül !
Ha valakinek volt már hasonló tapasztalata az mondjon már valamit, hogy mit basztak vele!!!
Találtam egy neked megfelelő méretű motort!
Jó, tudom, hogy ez bicikli, de sztem, ha szerzel hozzá egy fasza kis Malossi tuningos dongó motort, akkor 200km/h-t tuti, hogy megy!!
Nem tudja valaki, hogy lehet - e lánchoz külön patentszemet kapni?
Vettem egy gyári láncszettet, csak nem tudom felrakni, mert össze van kötve a lánc, ha meg szétszedem akkor csak patentszemmel tudnám összerakni, csak nemtudom, hogy hol lehet kapni,és létezik-e külön patentszem.
nem érdemes.a Honda ezt rakta rá ez a jó. Végülis a Honda összedobott már egypár motort... és nem sikerültek rosszul (CBR600RR a legjobb 600as 2005ben )
Ja és ez 1120 ft volt, gondolom a szervíz megcsinálta volna vagy 10 000-ért.