Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

MSN cím vagy telószám?
de miért oyan korán, és merre is van pomáz?
Gyere Gyere
ÉN IS ÉN IS!
Norris, mit szólnál holnap egy kis gurigához Dobogókő felé délelött? (ha olyan az idő)
9:45-kor találkozunk(3 CBR125-ös és egy RS-es) Pomázon és onnan megyünk egy karikát.
No, vélemény?
nekem is a gyári. Tegnap láttam F4ther szétbontott motorját a szervízben, háááát, nemsok majrécsík van már a hátsó gumiáján (pár mili) , az elsőn már semmi nincs. Nagyon belejött a dontogetésbe a srác, már a múltkor is néztem mikor együtt motoroztunk.
Nekem a gyári még, de már kanyarban kigyorsításkor csúszik, úgyhogy atomKO-n van!
Majd leégetem!
Nekem is cserés a hátső gumi, tegnap vettem észre hogy van a gumin kopásjelző, na , már azis kopott
Úgy látom, akkor most ez nem lesz nekem vmi olcsó múlatság!
Gumi, Légszűrő osz 30ropi
Egy kocsiba sokkal olcsóbb
a K&N sportégszűrő meg 11200Ft, én már kicseréltem 8000-nél
a gyári légszűrő 10500Ft bátyámnak is most cserélik majd!
Na itt van, megtaláltam!MOTORÖLFILTERSIEB 12000KM-NÉL C-BETŰ ami azt jelenti,hogy reinigen!
Szóval vhol csak ki lehet tisztítani!
Mindjá írok egy levelet a japiknak, hogy nézzenek má le vmi nem jó!
Na én eddig csak olajat cseréltem! 13000 van benne! Szelephézag még a habokba sem volt állítva,de nem is kell!!!!!!Mennyibe fáj a légszűrő?
Én is így gondoltam az olajcsét 8000km-enként!de én 6-nál lelököm, me az enyém kapja!
most nézem ezt a német kez.útmut
boccs, az olajat elírtam, azis 8000.
Itt van a szervízkönyv a kezemben, ide van írva. Gyertya 8000 (tom mert nekem tegnap lett kicserélve, jó sokért hogy rohadnának meg) Légszűrő 12000. Olaj 4000-enként. Szelephézagállítás minden szervízelésnél.
ebbe nem lennék biztos mert bátyámnak most lesz a 13ezres szervíz, mert neki ezerrel véletlenül el lett tolva mert ott ahol vettük elszúrta a faszi, és itt a tapolcai csávó megnézte miket kell rajta végezni és most 13nál ami elvileg 12lenne, légszűrő cseréje lesz meg gyertyacsere meg olaj, 8000nél meg szelephézag volt állítva meg ilyenek
Hát ez gáz.Na mind1.2 év gari van rá.
motorolaj ülepítő szűrő van benne amit 12000-ként kell tisztítani.
el kell hogy keserítselek de a CBR-nek nincs olajszűrője, ülepítője van, az bátyámnak mondták az 1000km-es szervízen, mert rákérdeztünk hogy azzal nem csinálnak e vmit és akkor mondta a csávó hogy nincs neki mert ülepítője van.
Nincs
Én többet nem fizetek ennyit csak azért hogy kapjak egy pecsétet a szervízkönyvembe, a garanciális hibáknak már elő kellett volna jönniük ha lennének, szal nemérdekel ha elvesztem a garanciát, engem többet nem húznak le egy olyan munkáért amit énis megtudok csinálni.
Egyébként 8000-ként kell olajat cserélni a szervízkönyv szerint.
Egy komoly kérdés lenne!Van a cbrhez asistant kártya?
Én tőlük vettem a légszűrőt, nagyon klassz, és szinte örökéletű és csak 2000-rel drágább mint a gyári papír szűrő.
na mindegy én elvittem az 1000 szervízre, aztán lecserélték az olajat 7000Ft-ért az olaj kb 3000 volt és 10 perc alatt megcsinálták! Utána 6000km nél megint olajcs itthon akkor Valvoline 4T aztán most 12000-nél mikor leeresztettem még szinte barna volt és most kapott Repsol Racing 4T! én 6000-ként cserélem!
Sztem tökéletes,de ismerek olyat is aki 2000-ként!
LÉGSZŰRŐT HONNAN VEGYEK?
OLAJSZŰRŐRŐL VKI VMIT NEM TUD?
Magyar kezelési útmutató vkinek?
Az enyémből csak azt tudtam kihámozni, hogy tisztítható az olajszűrője!(de hogy hol lehet?)
Az nekem sajnos elég mesze van föleg hogy még nincs meg a jogsim