Ez sem rossz ötlet . Majd ha közelebb leszek a szervizhez akkor majd rákérdezek konkrétan.
Kezd amúgy magára találni a kicsike. Ma is meg tegnap is egész nap jóformán motoroztam és volt 1-2 szakasz ahol lehetett húzni neki és "javul" a végsebesség.
Nincs valakinek tapasztalata 1.9 dci Megane-nal?
De, asszem mégis leszedik a tankot az ellenőrzés miatt, de akkorse velük rakasd be a légszűrőt mert azt külön fölszámolják! Majd mi megcsináljuk szépen, gyerekjáték az egész és utána más szemmel néz az ember a motorra ha tudja hogy saját két kezével tuningolta a gépet.
Na jah! Ezért most én sem fogom elvinni szervizbe. Majd a 4ezres szerviznél fogom azt megcsináltatni és ha már úgy is leszedték a tankot akkor már a levegő szűrőt is kicseréltetem sportra!
Na persze nem megy ettől kevésbé jól a motor csak tuti, hogy meg fogom egyszer szívni. Mert megszokom, hogy: áhhhh pirosban vagyok akkor még van 2-3liter. Aztán elfelejtem megnézni és mondjuk az Árpádhíd közepén meghal a gépezet. Én meg sikítva menekülnék, de nincs hova mert mindkét oldalon korlát van. És itt elég kockázatos vállalkozás 50nél lassabban menni.
nekem is ilyen a mutatóm, multkor már majdnem pirosba volt és mikor tankoltam bent bele 5 liter, ami annyit jelent hogy a fele, az sehol sem piros! de aztán ez legyen a legnagyobb baj a motoron, mert ilyenkor megállok és 1500Ft-ből tele van a tank
Ezt nem hiszem el !
Ma felhívtam a szevízt és azt mondták (legalább öszinte volt a srác ), még legalább 3hét de lehet akkár egy honap míg kész lesz a motor!!!
Állitolag a javítás 1hét vagy másfél a többi meg még mindig az a kedves biztositó ideje hogy az a ..... !!!!!!!!!!
Igen, ez így szép és jó lenne, de sajnos nem ez a helyzet. Nem is megy bele a pirossba anniyra keveset mutat és még így is van 2-3 liter benne. Vagyis szar a mutató beállítása. Már voltam szervízben is vele. Ott kell hagyni a mocit és beállítják rendesen.
Héjkás, álljon meg a menet!!! Mikor eléri a piros vonalat, az azt jelenti hogy 3 liter benzined van még (ez kb. 100km-re elég, ami alatt még a leglakatlanabb területen is találsz benzinkutat)
Szal 3liter a tartalék benya. 10-3liter az 7 liter és ha megnézitek akkor úgy is van beskálázva az óra. A piros vonal után jön egy vékony mező (ez 1 liter) és ezután meg háromszor ennek a vékony mezőnek a kétszerese(ami 2 liter) Szal. 3 liter tartalék + 1 + 2 + 2 + 2 = 10 liter.
Remélem mostmár minden világos
Múltkor meg is szoptam miatta, elmentünk gurulni 1et (a mutató félig mutatott), mentünk talán 150km-t és azt veszem észre h teljes pirosban van, megállunk tankolni és még 6 liter sem ment bele!!!!!
Hát ja elég idegesitő mikor mész és azt látod h üres a tank, amikor nem is.......látom akkor nem csak az én CiBieR-em csinálja ezt!!!!!!!
Kezd amúgy magára találni a kicsike. Ma is meg tegnap is egész nap jóformán motoroztam és volt 1-2 szakasz ahol lehetett húzni neki és "javul" a végsebesség.
Nincs valakinek tapasztalata 1.9 dci Megane-nal?
De nem rosz ötlet majd utána kérdezek!!!
Ma felhívtam a szevízt és azt mondták (legalább öszinte volt a srác ), még legalább 3hét de lehet akkár egy honap míg kész lesz a motor!!!
Állitolag a javítás 1hét vagy másfél a többi meg még mindig az a kedves biztositó ideje hogy az a ..... !!!!!!!!!!
Nekem akkor jól van beállítva gyárilag, mert nekem nincs ilyen problemó.
Szal 3liter a tartalék benya. 10-3liter az 7 liter és ha megnézitek akkor úgy is van beskálázva az óra. A piros vonal után jön egy vékony mező (ez 1 liter) és ezután meg háromszor ennek a vékony mezőnek a kétszerese(ami 2 liter) Szal. 3 liter tartalék + 1 + 2 + 2 + 2 = 10 liter.
Remélem mostmár minden világos
Hát ja elég idegesitő mikor mész és azt látod h üres a tank, amikor nem is.......látom akkor nem csak az én CiBieR-em csinálja ezt!!!!!!!
Régen a pirosban van már, elmegyek tankolni és megy bele 6-7 liter!!!!!!!
Pirosban van már régen a mutató mikor még félig van a tank. Baromi idegasítő!