Lenne egy kérdésem: most 4000 km-es vagy 6000 km-es szervíz van???
Nekem Békéscsabán és Szegeden is azt mondták, hogy elég ha 6000-nél viszem!!!
lécci segítsetek!!!
Tegnap voltam Honda napon, de sajna nem tudtam megnézni a cbr 125-öt. De volt streetfighter show, az tetszett.Jövő héten már ki lesz téve azt mondták, akkor megnézem.
Csak úgy szólok, hogy még 100km-ered van hátra a bejáratásból. Nézd mag a könyvben. 500kmig ír 6000res fordulatot. Én is így csináltam és nyugodtan lehet húzni 500 után. Jó persze nem gyilkoltam a gépet azonnal, egy kis fokozatosság nem árt utána sem. 1000re szerviz után miután az új olaj jól átjárt már mindent indult az ereszd el a hajam. Most jöttem haza és megint viszem ki.
Na, de most mi van tegnap este nem volt nagy kecskeméti gurulás?
Bakker, jókor szólsz! Most olvasom a fejleményeket. Kicsit sokáig aludtam, de így is másnapos vagyok. Tegnap esti buli hosszúra sikerült. És másodszor is sikerült bőrig ázni.
Voltatok délelőtt? Mikor lesz még közös akció? Én ebéd után kitolnám a bringát kicsit!
hova valósi vagy?
talizhatnánk!!!
Nagyon komoly a barátnőd......,remélem a következő motorod is ilyen komoly lesz
Nekem Békéscsabán és Szegeden is azt mondták, hogy elég ha 6000-nél viszem!!!
lécci segítsetek!!!
Azért 3000, mert 3000 az óradij, és minden megkezdett óra egész órának számit!!
Bakker, jókor szólsz! Most olvasom a fejleményeket. Kicsit sokáig aludtam, de így is másnapos vagyok. Tegnap esti buli hosszúra sikerült. És másodszor is sikerült bőrig ázni.
Voltatok délelőtt? Mikor lesz még közös akció? Én ebéd után kitolnám a bringát kicsit!