Ha ez a globális fölmelegedés akkor benyeltük. Én úgy voltam ezzel a dologgal, hogy néhány fokkal melegebb lesz, sebaj, legalább tovább tart a motoros szezon. Erre mi van helyette? Egyfolytában esik és szar az idő, tavaly is ez volt, ez nagyon gáz.
Na szép!!!
Amúgy senki sem tudja, hogy most lehet-e vagy sem a papírral vezetni. Rendőr függő. Most, hogy minden papírom rendben van rám se néznek a rendőrök, de ha elmentem volna jogsi nélkűl vezetni tuti, hogy lemeszeltek volna.
Itt is nagyon rákezdett ráadásúl pont akkor mikor már haza felé tartottam szóval szarrá áztam (már megint). Komolyan mióta megvan a moci többször áztam el mint eddíg összesen.
megkaptam a papírt és elmentem motorozni, éppen hazafelé jöttem mikor megállított a rendőr, 1 picit kötekedett, de a másik mondta hogy el lehet fogadni a papír, és a másik is rábólintott, igen ám de nem volt nálam a forgalmi, de csak rámszólt hogy tartsam magamnál!felirta az adataim de nem kellett semmit se aláírnom szal valszeg nem jelentett fel mert akkor alá kéne írni, többször is volt már hogy az adataimat felírták de soha nem volt belőle semmi, és bátyám adatait is felírták pedig ő abszolút vétlen volt
Ennyi!