Nem érdekel hogy csak 138-at megy, me csak 3 liter fogyaszt ha koppolod és ez a lényeg,na meg az hogy bukna rá a pinák, mert sokkal jobban néz ki mint akármelyik hasonló kategóriájú!és olcsó stb...
szerintem normál körülmények között nem megy a CBR 130fölött de a 130hoz is teljes szélcsend kell meg hosszú út hogy felgyorsuljon, a 125 az meg van neki simán, de nem tudom mit akartok kihozni ebből a gépből, gondolom mindenki tisztába volt a vásárlásakor hogy ezzel nem lehet száguldozni, aki meg nem az nincs tisztába a motorokkal és a többi általános tudnivalóval, már többször el lett mondva itt a forumba: ez egy 4T-s moci, nem várjatok tőle sok mindent, a max vége jó esetbe 130, és 100-110ig gyorsul intenziven és alacsony tartományba is erős ezért városba is marha jól lehet vele lavírozni. kár ezen vitázni mert többet nem fog menni tőle a motorotok, a bejáratás témát meg hagyjuk, ne kezdjünk bele még egyszer mert semmi értelme.
abba meg nem lennék biztos hogy tudsz a motorral menni 138at úgy hogy a kezedbe fogod a telefonod, bocs hogy ilyen hitetlen vagyok de nekem ez vhogy nem jön be, de aztán bocs ha tévedek, neked legyen igazad
Ez egyébként általában mindig így van, pont tegnap néztem a Polgárőr-trafipaxon a kocsiban ülve hogy 60-nal mentünk elvileg de az kijelző az út mellett csak 50-et mutatott. Szal -10km/h, motorral ugyanennél a trafinál csak -5 szokott a különbség lenni.
Nem értem ezt a 110-et!
Én 81 kg vagyok, amikor felvettem a videót akkor a teljes karom kilógott a plexi mögül és még így is sima! Sztem nagyon féltitek ti ezt a kis HONDA!!-t
Amúgy nekem is eltünt egy kis hűtőfolyadék most, hogy be lett járatva a gép. Amúgy meg most jút eszembe, hogy elfelejtettem visszatenni a beömlő kupakját. Na szedhetem szét megint.
Elmondok egy nagy titkot! A lánc-spray a titki az egésznek. Meg aztán nem kell félteni húzni neki a felső tartományban is. Pont tegnap fújtam be jó alaposan. Mai gurulásnál már 5.ben is megvolt a 110-115. És természetesen jól el kell bújni a plekó mögé. Nem véletlenül van az ott. Mennyi van a gépedben?
Honda Cbr 125 R 138km/h
OK?
abba meg nem lennék biztos hogy tudsz a motorral menni 138at úgy hogy a kezedbe fogod a telefonod, bocs hogy ilyen hitetlen vagyok de nekem ez vhogy nem jön be, de aztán bocs ha tévedek, neked legyen igazad
De egyben vicces is Csak röhögni tdok rajtatok
Én 81 kg vagyok, amikor felvettem a videót akkor a teljes karom kilógott a plexi mögül és még így is sima! Sztem nagyon féltitek ti ezt a kis HONDA!!-t
Nekem is van sisakhálóm, Kva jó, állati sok cuccot lehet vele cipelni, nagykirályság.
Ezért megy ennyit!
Nekem már bejáratósan is 115 ment