It ki egykerekezzet már a cbr-el? Amugy gondolkodtam a burkolat dolgon.Talán egy műanyagos le tudná másolni a gyári idomot, és olcsón megcsinálná.Fehér színű műanyagbol, és szinre lehetne fújni az idomot.És igy egyedi is lenn, meg a gyárit se kéne szét..ni.
Van egy benzínkútnál véletlenül le kell rugni róla a picsába
Gyerekkoromban azok voltak a legnagyobb stréberek akik prizmát raktak a bicikli küllőire
Na jó nemis, azok akik jelzőzászlót szereltek a bringa hátuljára
Nekem nincs rajta gyárilag ha lett volna akkor is leszedtem volna (nekem fényvisszaverős felnicsíkom van helyette )
vLado dobom van, és jó hangos tűűűűle a motooooo.
elején nem volt sok de később már lettek de nem volt zavaró. minden menetben pereceltek is 2-3-an... főleg amikor még vizes volt a pálya... nekem is egyszer megcsúszott a hátsóm de nem lett para... de korrektül lehetett motorozni, tényleg nagyon jó volt. csütörtökön megint megyek
annyira nevetségesd ez a "veszek rá szélesebb gumit" baromság,tényleg tipikus ovodás szokás.a cbr-en azért van akkora gumma,mert az való rá,se több,se kevesebb,most rákinlódsz egy szélesebb gumit,hülyén fog állni,szarabbul lehet majd döntögetni,de biztos ettől sokkal menőbb lessz a gép:D:D
Az a rieju sok dologban gagyibb mint a cbr125,a cbr125 vízhűtéses,komolyabb a blokkja,és tudtommal a cbr könynebb is.
mindakettő gizdatestű kezdőmotor,keskeny gumikkal:D:D:D:D
Gyerekkoromban azok voltak a legnagyobb stréberek akik prizmát raktak a bicikli küllőire
Na jó nemis, azok akik jelzőzászlót szereltek a bringa hátuljára
"lottón nyertem"
és akkor nem szolhatnak érte
vLado dobom van, és jó hangos tűűűűle a motooooo.
Az a rieju sok dologban gagyibb mint a cbr125,a cbr125 vízhűtéses,komolyabb a blokkja,és tudtommal a cbr könynebb is.
mindakettő gizdatestű kezdőmotor,keskeny gumikkal:D:D:D:D