Ez igaz. A másik utcában is van egy gyerek egy ybr-el, és kurva jól megy vele. Meg minden, de van itt pár cbr-es is, de öket nagyon ritkán látom, felénk inkább a 70-es robogóké az út, meg az ezres gépeké.
Leo vince dob biztos nincs rá. Amugy lényegesn nem sokba különbözik a 2 motor.csak a cbr sportosabb.27-én honda nap lesz, és megnézegetem a cbr-t, esetleg csinálok képet, ha ki lesz téve egyáltalán.
Ez a kérdés már bennem is megfordult.YBR-re sportdob elég fura nem hinném hogy annyira lenne rá. Amugy azt halottam hogy 120-at is kiviszi, bár gondolom csak nagyon jó esetben.CBR-en nem gondolkodtál?
mázlistak :( pannonia ringen miert nincs ilyen?? nekem meg mindig nincsen meg a motor....kivancsi vagyok meg mennyi idöt kell varnom arra a rohadt törzskönyvre.....
Nem, aznap van barátosnőm születésnapja és asszem válóok lenne ha aznap is lelépnék motorozni . Ha szabad lennék aznap, akkor is meggondolnám hogy menjek-e. Picit veszélyesnek érzem ezt a dolgot mert biztos lesz pár "jóarc" akik úgy küldik majd mintha egy hétköznapi pályanap lenne. De remélem nem lesz semmi baleset.
Azért nem csak futárok meg postások használnak ilyen motort .
YBR-re szted jó ez kipuff ami neked is van? Vagy ez külön cbr-re van csak?
Akar még jönni valaki? Támogatom, hogy talizzunk valahol és guruljunk ki.