Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ügyes Vagy :D
nekem 120, de az nagyon a vége.
2500 euróért 1-2 éves motort lehet kapni.
Hát nekem úgy áprilisba volt balesetem és a jobb felső idom(2007 honda) 26ezer volt az új idom a teleszkopról fogalmam sincs mennyi lehet de 2500 euró az elég sok :D
Sosem jottok at szerbiaba motorozni egy kort? Gondolkodom rajta hogy atmotrozzak hozzatok ha mentek valamerre.... Bar szivesen latnam valamelyikotoket itt szerbiaban! Egy adat: irtama multkor hogy volt egy kissebb baleset egy yamaha 125 sel, a motor gyujthato allapotban van, a biztisito 2500 e kart allapitott meg rajta. Ilyen draga lehet a honda idomjai is? Meg az elso teleszkopok stb?
Biztos lesz még rá lehetőség.
talán legközelebb én is tudok csatlakozni hozzátok csak most vasárnap reggeles leszek sajna...
Alakul.

Remélem az időjárás is kegyes lesz hozzánk, és száraz idő lesz.

Még valaki?
oké, majd tájékoztass
Vsz. megyunk mi is asszonnyal.
Hello! Igen érdekel, ha megyek akkor valószínű valahol Budaörs környékén csatlakoznék hozzátok! Meg akkor még mebeszéljük merre és hogyan
Szia!
Légy üdvözlve, akkor már ketten vagyunk Pestről :) Hasonló cípőben járok, úgyhogy ha van kedved menni csak szólj!

Zsófi
A 2008-as CBR-nek a kormánycsutkája ugyan az,mint a régebbieknek?
Ha nem dolgozok ami az időjárástól függ akkor én is csatlakozok, feltéve ha visszakapom a szervizből az elsőkerekemet... :D

Várok még egy kicsit, hátha lesz több jelentkező is, és akkor a részleteket megbeszéljük.
Szia! Légy üdvözölve körünkben. Olvasd el a 35267 számú hozzászólást.
Megoldottam egyedül az izzócserét. A 20 percbe is belefértem úgy, hogy még a módját is most kellett kitalálnom. A legközelebbi már 10 perc körül lesz.
Sziasztok! Pesten lakok és keresek társakat motorozáshoz és mivel nekem is egy cbr 125-őm van gondoltam itt talán találok .

Üdv: Szupera Gergő
Nekem jó lenne a vasárnap, Budaörsön csatlakoznék
Csal Sportdobbal, minden más gyári 33 ezer kmrrel , 70 kilóval nekem 126 volt a vége nomrál úton,de türelmesen! :)
Ez elvitathatatlan!

Tehát a példa is mutatja ,hogy kétemberes :D :D
Nekem kellett normálisan visszahajlítani a kiskampót... :D
Én kicseréltem Marcellnek. 1200 a két izzó.

DE kétemberes munka...1 nyugtatja a másik szerel :D :D

20 perc ,10 ha ügyes vagy :)
Akkor jó kösz,így azért megnyugodtam,multkor amikor Honda márkaszervízbe vittem akkor adott vissza a szerelő kb 1.5-2dl-t.
Most Yamaha szervízbe vittem
Az én sem cáfoltam, hogy menyit mutat az óra