végülis te is az, vagy hogy mindig leírod mindenkinek, hogy neked egy 250-esed van és az milyen jó, hogy 90-nél csak 6600-at pörög. Szakmai hsz-eid értelmisége meg közben a 0-hoz közelít.
De részemről ennyi a véleményem, moderáltasd ezt is nyugodtan.
hali. Na ma megrendeltem a felnícsikomat. Piros fényvisszaverős 17 colos kerékre való ívre hajlitott és kerék oldalanként 3 Honda felirat is van. mindez 4980ft plussz 290 forint a szállitás. Mármint akció van most júniusba hogy kiküldik amatricát postán meg egy csekket aztán azt kell befizetni. MErt egyébként 2000 ft a szállítás
Srácok,légyszi fotókat mutassatok már nekem,hogy ki,hogyan oldotta meg a hátsó doboz felfogatást!Jó lenne,ha a forma,vagy esetleg méretet is megsúgnátok!Vettem én is dobozt hátra,és nagyon elkélne néhány ötlet!
A lánc felőli oldalon nekem is be szokott dzsuvásodni, én nitrohigítóval átitatott rongyot használok, gyakorlatilag egy törléssel leszedi a koszt, de azért vigyázni kell, hogy a felnit ne nagyon érje, mert leszedi a festéket is.
Akkor 3000 Ft volt a szett + postai kp. feladás díja (valami 300 Ft). De ha fényvisszaverőset/metálfényűt kérsz, drágább. De a honlapon ott van minden.
De részemről ennyi a véleményem, moderáltasd ezt is nyugodtan.
Az nem lesz elég ha csak egy dobot vettél.
Kelle egy fém konzol a farokidomra meg egy platni is és arra megy a konzol.
A méreteket már nem tudom,az enyémet Nemrob megvette pár napja.
Ez a legjobb kép róla.
De azon nincs semmilyen engedély.
Akkor 3000 Ft volt a szett + postai kp. feladás díja (valami 300 Ft). De ha fényvisszaverőset/metálfényűt kérsz, drágább. De a honlapon ott van minden.