Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

110-nél hogy sikerült elesni? kanyarban? kijött valami eléd?
Örülök, hogy "ép" bőrrel megúsztad!
Nagyon nagy mákod volt! Ha beleakadsz valamibe... Vagy átcsúszol a szembe sávba... :S

Protektor volt?
Hát a fejidomról lement a festék,váltókar behajlott,bal hátsó irányjelző búra letört,rendszámtábla kicsit hullámos lett,de nem vészes,bal kormánycsutka elhajlott.Majd rakok fel képet.

Nekem pedig nem maradt épp végtagom,a bal karom a ledúrvább,még a kesztyű is lejött rólam valahogy a bal kezemről,persze most a kabát nem volt rajtam,hátam,még a s*ggem is sebes.Nem udom mennyit csúszhattam,de kb.30 métert,több mint 110 km/h-val estem el.A farmer szanaszét szakadt.De a motort sajnálom nagyon
Neked lett valami bajod?
mi baja lett a gépnek?
Úgy néz ki,hogy nem kell csinálom másik videót egy darabig,ugyan is ma sikeresen pereceltem
A tó mélyén, milyen hangja lehet? Próbáld már ki!
elhiheted az enyémnek is másabb hangja van élőben föleg egy zárt garázsban ahol visszhangzik :D
hát én erre azért nem fogadnék a valóság és a video között eléggé nagy különbség van !
narancssárga? inkább írtam volna rá kéket:D bár én motoromra meg kék van írva és inkább fehér:D xd
Ha úgy nézzük az enyém is narancssárga ,sőt a forgalmiban is az van
Nem, egyáltalán nem azért...Egyszerűen a narancssárga pszichésen gyorsabb! Szerinted, miért narancssárga riasztás, a narancssárga riasztás?
Igen, szerintem még a gripenekkel is vetekszik!
Clam: de csak azért,mert a tiéd volt,mi? :D
mito: Hangosabb az tuti,meg mélyebb is egy kicsit,de majd próbálunk csinálni más kamerával is videót.
hát az enyémnek kb ugyan akkor hangja van mint nektek a sport dobbal
Azthittem ez a narancs szín ritka a gépek között de az elmúlt héten már hármat láttam :D +most a vidibe is .. :)
A tiéd szerintem hangosabb,és mélyebben szól a videó alapján.
A narancssárga sokkal gyorsabb, mint a repsol, ez nem kérdés...
A link lemaradt :D

http://youtu.be/pwqkQTtVHFg
Hát nem igazán adja vissza a hangot,de majd megpróbálunk valami másik kamerát,ez csak teló volt.
A narancssárga CBR-en van a Sakáldob,az enyémen házilag készített van.
Ikrényi tón dolgozok szóval biztos én voltam :D
Wolf125!
Egy héttel ezelőtt voltál az ikrényi strand közelében este 6-fél hét körül?
Ha Te voltál az, akkor a felüljáró után kerültelek el egy sötétkék Ford Fiestával. Jól meg is néztelek.
Nem kell...
Sakál dobbal kapcsolatban igaz hogy oda kell nekik vinni a mocit?
Ettől féltem. :) Majd valamelyik este nekiveselkedem.
Mennyi idő alatt lehet kicserélni?
Izzócsere!