Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó volt a mai körút. :) Egy jó részét Vigfer-rel közösen teljesítettük. Győr-Komárom-Esztergom-Dobogókő-Csobánka-Bicske-Üvegtigris-Tatab
Ha valakinek a családon belül vagy baráti társaságban keresne egy ilyen mocit az ne keressen tovább :)

http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cbr_125_r_maganszeme
lytol-5962982

Pacsiii!
Az igen igen jó fogyasztás ügyes vagy, Te is és a géped is :)
! :) :) :)
Néztem egy fogyasztást a motoron.
330Km 5,5L benzinnel igaz javarészt országút 80-90-es tempóval. Átlag: 1,6L

Nekem tetszik :)
Honda CBF 125 én így szeretlek :D
Köszönöm!
R2-es izző pedig volt az auchanban... grrr...
Ha nagyon nem találsz itt a megyében ,akkor net!
http://www.argep.hu/trend/12V3...

Pacsiii!
Marcell!

Boch BA 20d 35/35w !

http://www.wemoto.com/bikes/ho...

Ezért nincs a kutakon....
Az nagyon nem pálya...szerintem.
Sziasztok!
Milyen izzó kell előre? 2005-ös és 125-ös!
Ebben a ....... sehol nem ismerik
Köszi de az enyém sajnos 50-es papíros :S
Szép a géped. Az enyém is ilyen. :)
Még az az ötlet van hogy farsot szív vagy az alapjárati fúvóka dugult el :S v nemtom... holnap meg lesz nézve elvileg aztán majd kiderül
Az a baj hogy üzem hőn, mindig felpörög 6000-ig kb :S és ha szivatót húzok vagy ha kuplungot engedek rá, terhelés alá teszem akkor enyhül a terhelés mértékének megfelelően... de 3.ba 4000-ig pörög, tehát úgy séta motoroztam h gázt se kellet húzzak xD
Elkuldtem.
Részemről ok az útvonal. :) A "nemrob01 kukac gmail.com" címre írd meg a telefonszámodat és majd azon keresztül egyeztetjük, hogy mikor és hol találkozunk.
fájditod itt a szivem azt nem tudok menni:S mert melo holnap reggel. de jövöhétvége az tuti jó lesz
Hát ötlet nagyon nincs. Én személy szerint Komárom felé, majd onnan Esztergom irányába mennék egészen a dunakanyarig, majd onnan tehetnénk egy kört visszafelé az 1-esen. Nagyjából benne lenne az időbenés a látványnak is odabaszna.
én is csatlakoznék de reggeles vagyok sajna szoval majd legközelebb
Merre menjünk? Feléd talán jobban vannak olyan utak amerre érdemes menni. Ötlet? Találkozás 10 körül?
Én benne vagyok. :)
Gratula!

Közös gurulás? Holnap délelőtt valaki?
Mindamellett Gratulálok!

A mozgásról meg annyit a fórumon,hogy tegnap efott-on voltam ,ma horgászni megyek holnap meg dolgozni :D ...autóval :(
Terhelés nülkül picit felpöröghet üresben kuplungot húzva.

Az alapjáratot egy aranyos színű nagyobb csavarral lehet kézzel állítani , ha üls a mocin jobbra lehajolva megtalálod :)
Sziasztok!
Tegnap lettem boldog tulajdonosa egy CBR125-nek
Nem makulátlan a motor... meg az az igazság hogy én sem vagyok egy szerelő...azt csinálja hogy (2005) szivató nélkül alapjáraton felpörög kb 5 ezerig... ha megyek vele, rá engedem a kuplungot akkor nem csinálja...olyan alapjáratom van hogy gáz nélkül teljesen jól megindul bár ez pirosnál kicsit zavaró meg egyébb helyzetekben... haver azt mondta hogy karbi probléma lehet ő szerinte egy karbi pucolás segíthet meg egy fúvókázás, bár erre csak kb vasárnap ejtünk sort akkor találkozunk. Van ötletetek? Alapjáratot hol és hogyan tudom állítani?
Köszi előre a segítséget, és bocsi ha valami hülyeséget kérdezek