Teljes pompázatosságában és tisztán. Mostmár több mint egy hónap elteltével és pár ezer kmrel a hátunk mögött kijelenthetem, hogy egyáltalán nem bántam meg, hogy megvettem. Sőt, minél többet gurulunk annál jobban tetszik.
Szia érdeklődnék neked tuti hogy 17-es fogaskerék van elől,és mennyivel megy jobban mint a gyári 15 -ös fogaskerékkel?előre is köszi ha válaszolsz!
Sokat segítenél! Ja Honda cbr 125 R A király!
hali hát ja ezres szervízern nekem is az olajta cserélték meg az olajszűrőt. Láncot nekem nem tisztiottak meg nem is kentek mert látta elég olajos mert én kentem mindig. a kuplungon nekem is állitottak az 1000-es szervizen meg a 6000-es átvizsgáláson is.
Nézd meg a képeim között van kép a felnicsikomról azt ivre hajlítva vettem igy egyszerűbb volt felrakni.
Es a felnicsikot egyiket lecsupaltam mergemben, mert szr. Talaltam valakit a vallalta a masik felnicsik beszerzeset meg felragasztasat. Hat kivancsi vagyok. Balesetmentes utat a tarsasagnak.
Ma voltam az 1000 szervizen. Olajat csereltek, lancot mostak, meg kentek, kuplung allitas. Azt mondta a ficko elso vagyok aki panaszkodik a valtora, meg hogy hallatszik az olajpumpa. Meg hogy huzzam neki ammenyit bir mert ha ellustul nem tud vele mit kezdeni. Ez jaratas utan ha huzom neki azert nem lesz baja mert HONDA.
hát ha már nincs rá garancia édes mindegy párszáz kilométer ide vagy oda mert nincs ami elusszon. Ha meg van gari még és ök nem tudnak fogadni elöbb az meg az ö bajuk ha te szoltál nekik és mégis tulmész a 8000km-en. Baja nem lesz a motornak nincs az megirva a nagykönyvbe hogy eléred a 8000-et és beáll a blokk
nekem nem volt emelőm egyikhez se. amugy én brigéciolal szoktam egy rongyra teszek keveset és ugy letörlöm és szépen leviszi. petroleum is szertem jó csak gumira nem mennyen
hát nekem az volt a bajom vele hogy csak oldal támaszom van nincs közép sztender igy tologatni kellet ma motort meg ugye a felnit elötte lepucolni már a felsi szine se látszott nagyon:D na meg hát hogy ne kacskaringosan tegyen fel hanem szép ivesen
De ne én találjam ki hogy milyet akarsz
Sokat segítenél! Ja Honda cbr 125 R A király!
Nézd meg a képeim között van kép a felnicsikomról azt ivre hajlítva vettem igy egyszerűbb volt felrakni.
Egyébként mit csinálnak a 8000-esen?
A kérdésem az lenne, hogy nem tesz-e nagyon rosszat a motornak, ha a 8000-es szerviz csúszik pár száz kilométert?
Természetesen az olajcsere megvolt.
Felnit amúgy mivel szoktátok letisztítani, ha nincs felnitisztító? Petróleum megteszi?
http://www.sportmotor.hu/motor...