Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Teljes pompázatosságában és tisztán. Mostmár több mint egy hónap elteltével és pár ezer kmrel a hátunk mögött kijelenthetem, hogy egyáltalán nem bántam meg, hogy megvettem. Sőt, minél többet gurulunk annál jobban tetszik.
Én felrakom neked szívesen.
De ne én találjam ki hogy milyet akarsz
Hali,nekem a gyári van rajta mint elől, mint hátul is.
Szia érdeklődnék neked tuti hogy 17-es fogaskerék van elől,és mennyivel megy jobban mint a gyári 15 -ös fogaskerékkel?előre is köszi ha válaszolsz!
Sokat segítenél! Ja Honda cbr 125 R A király!
Hétvégén lenne kedve valakinek egy motorozáshoz? Ha többen összejönnénk mehetnénk messzebbre is. Győriek, Fehérváriak? Mondjuk vasárnap?
Hová tűntek a győriek? Valakinek lenne kedve, ideje egy közös motorozáshoz?
hali hát ja ezres szervízern nekem is az olajta cserélték meg az olajszűrőt. Láncot nekem nem tisztiottak meg nem is kentek mert látta elég olajos mert én kentem mindig. a kuplungon nekem is állitottak az 1000-es szervizen meg a 6000-es átvizsgáláson is.
Nézd meg a képeim között van kép a felnicsikomról azt ivre hajlítva vettem igy egyszerűbb volt felrakni.
Ma volt az ezeres szervizen.....
Es a felnicsikot egyiket lecsupaltam mergemben, mert szr. Talaltam valakit a vallalta a masik felnicsik beszerzeset meg felragasztasat. Hat kivancsi vagyok. Balesetmentes utat a tarsasagnak.
Ma voltam az 1000 szervizen. Olajat csereltek, lancot mostak, meg kentek, kuplung allitas. Azt mondta a ficko elso vagyok aki panaszkodik a valtora, meg hogy hallatszik az olajpumpa. Meg hogy huzzam neki ammenyit bir mert ha ellustul nem tud vele mit kezdeni. Ez jaratas utan ha huzom neki azert nem lesz baja mert HONDA.
Köszi a választ.
Egyébként mit csinálnak a 8000-esen?
hát ha már nincs rá garancia édes mindegy párszáz kilométer ide vagy oda mert nincs ami elusszon. Ha meg van gari még és ök nem tudnak fogadni elöbb az meg az ö bajuk ha te szoltál nekik és mégis tulmész a 8000km-en. Baja nem lesz a motornak nincs az megirva a nagykönyvbe hogy eléred a 8000-et és beáll a blokk
Üdv!

A kérdésem az lenne, hogy nem tesz-e nagyon rosszat a motornak, ha a 8000-es szerviz csúszik pár száz kilométert?
Természetesen az olajcsere megvolt.
Köszi
Ha tudsz szerezni akkor szilikonmentesítő.Ha nem akkor féktisztító is megteszi.
nekem nem volt emelőm egyikhez se. amugy én brigéciolal szoktam egy rongyra teszek keveset és ugy letörlöm és szépen leviszi. petroleum is szertem jó csak gumira nem mennyen
Nekem van egy motoremelőm a hátsó kerékhez, de az elsőhöz nincs, úgyhogy majd nekem is kell tologatnom

Felnit amúgy mivel szoktátok letisztítani, ha nincs felnitisztító? Petróleum megteszi?
hát nekem az volt a bajom vele hogy csak oldal támaszom van nincs közép sztender igy tologatni kellet ma motort meg ugye a felnit elötte lepucolni már a felsi szine se látszott nagyon:D na meg hát hogy ne kacskaringosan tegyen fel hanem szép ivesen
Jó, hogy mondod mert én úgy saccoltam hogy 20 perc alatt felteszem De akkor majd több időt szánok rá.
nekem 2 óra volt mire feltettem az összeset nem egyszerű annyira mint aminek látszik :d
Átszeretném alakítani a világításomat halogénesre,valaki leírná nekem,hogy miket kell vennem? (H4 csatlakozó,izzók stb.)
Én is rendeltem, majd ha felragasztottam teszek fel képet
kész a felnicsikom itt a link:
http://www.sportmotor.hu/motor...
Oroszlányban láthattam ma valamelyiteket?Dudáltam,majd intettem a srácnak.Ha jól láttam vette a lapot ő is....Én teherautóval voltam.
Jaj de hülye vagyok,bocsi elolvastam elég keményen XDDDDD