Nekem a heidenau k63-ban eddig 8500 km van,de már a kopásjelzővel egy síkban van a futófelület,most rendelek majd gumit,Michelin PILOT SPORTY-t,havernak ez van elöl-hátul,azt mondja nagyon jól tapad.
Hali
Valaki nemtu egy jó gumit cbr125 re ami soká bírja? Az első gumi gyári,22ezer km nél járok, a gyári hátsó 15öt bírt, utána tettek rá egy bridgestone-t az 3ezret bírt..., most continental van rajta 4ezernél tartok de még kb 1500-2000km van benne, :(
hali na az zsír. Nekem amugy kettesbe eléri a 80-at. hármasba már 105-el megyek a 250-esen. Váltó az megjavul szerintem mert nekem is vagy 3000km kellet mire tökéletes lett. nekem az injektort nem hallani csak beinditáskor mikor ráadom a gyujtást de nem fügyül utána. Nekem egyetlen probléma a benzinnel van. Most az uj shell 95 nitroval nem áll le hidegen se elsöre szoval most azt teszem bele és nem 98-ast meg 100ast. azért csak olcsobb igy is még 7500km nál vagyok
Uh, most latom elgepeltem par betut. Ja, es a 2012 cbr 125 rol: 90 korul utazo 120 a vege. Baris az en ujamnak melyben 1600 km van. A valtoja meg mindig nem 100 szazalekos, a benzinpumpa futyulo hangja meg mindig hallatszik alapjaraton. Kulonben ezt eltekintve max elegedett vagyok, pillanatok alatt eleri a 80 at harmadikban. Utana jon a benzin takarekossag.
Tapasztalat: Vettem felnicsikot 3euroert. Felraktam, kinlodtam egy orat, masnapra felpuposodott a szele, es ket nap mulva az egyik resze levallt, mergembe lecsupaltam, mert mar nem feldopta a motrot hanem elocskavasasititta! Folyamany: felhivtam egy motor mestert, o megvett egy masikat 10e felrakta 3e. Total jo lett es ugy all rajta mint Katiban a gyerek. Es olyan ritka most rajta dodorodas mint az arvahazban a szuloertekezlet. Jo motrozast!
Igaz- igaz Legközelebb ha összefutunk, még bambizás előtt odamegyek Vagy akár szólhattok is ha Dobogókő-Esztergom útvonalon terveztek gurulni, szerencsére az nincs túl messze
Szólhattál volna nyugodtan. Annyira azért nem siettünk.
Mire azt a nyamvadt kesztyűt felimádkoztam a kezemre ebben a melegben. Na az nem villámstart volt.
Ha egy piros, szurkes szinu cbr-el voltal akkor igen. Ott ultunk a parkolo mellett a korlatnal. :) Ha te voltal akkor nem lehetett valami jo kedved, ahogyan lattam. :)
Hát engem sem kellett este altatni. :)
Ráadásul hazafelé még a szél is feltámadt, és cibálta rendesen a fejemet. Emiatt izomlázam is van a nyakamban. Ugye aki nem szokta a "szántást"! :)
Kosz a mai napot. Azert rendesen elfaradtam, nem keveset mentunk ma. Legkozelebb mire megyunk mar a hatso kereket is beallitom. ;) Meg persze johetnenek masok is, ugy csak jobb gurulni.
Jó volt a mai körút. :) Egy jó részét Vigfer-rel közösen teljesítettük. Győr-Komárom-Esztergom-Dobogókő-Csobánka-Bicske-Üvegtigris-Tataba
nya-Tata-Bábolna-Győr
275 km-t mentem ma. Ez csak picivel kevesebb, mint amit összesen beleraktam ezelőtt a gépbe. :)
Vigfer!
Az Üvegtigrises fényképet légyszi küldd át mail-ben. Köszi.
http://www.motorgumishop.hu/va...