Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én nem szoktam mosogatni meg tisztítani a láncot csak mindig fujom lánc olajjal azt ennyi. 6710 km van benne és még nem nyult meg a lánc pedig legtöbbször ketten megyünk vele.
A lanc kenoanyaga siman leszedheto faminnal. Persze itt nalunk ez a neve ott nalatok nem tudom. Meg csak dorgolni sem kell, meg meleg viz sem. Es tudtommal nem teszi tonkre sem a muanyagot sem a femet, bar ajanlatos par perc mulva lemosni.
Az en velemenyem a bejaratasrol az, hogy fokozatosan kell gyorsitani es nem hirtelen. A fordulat emelesere ez fokozottan ervenyes. De majd kiderul, minden esetre kimelem 1600 km ig, utana is csak majd kesobb ha a helyzet ugy kivanja meg lesz huzva a bajsza.
Vittem persze. De akkor sem hajtom mint az orult, hanem fokozatosan adagolom a gazt. Egyenlore 6000 porgetem, 650 km mentem. Meg egy kotelezo hosszab utam van, utana csak itt helyben fog menni legtobbet. A valto alakul, bar meg okoz meglepetest. Jo motrozast!
Hu de jo. Latom a te csikjaid iveltek voltak. En egy egyenes szalagot probaltam felpaszirozni, de nem lett jo. Mennyi penz egy ilyen? Mert en az enyemmel nem vagyok megelegedve, mert tobb helyen meggyurodott a kerek ive miatt.
Mi Marcellnak én a hátsót kiszereltem mert az nehezen hozzáférhető és volt emelőnk,az elsőt mi is igy csináltuk azaz én :D
Persze, íme:
hali. Megvannak a pontos fordulatszámjaim. 10500ig lehet huzatni ugye mert felette piros na minden sebességbe kihuzattam 10500-ig és ugy irom az adatokat.
1-es 50km/h
2-es 80km/h
3-as 105km/h
4-es 120km/h
5-ös 150km/h
6-os 160 volt a legtöbb eddig de akkor még nem értem el a végégig csak nem volt olyan hossz ut de nem sokkal több a vége
látom a hátsó személy lábtartoja nyitva. Vittél már utast? Nekem azt mondták a szalonba hogy az eslő 1000km-en a kisebb terhelés érdekébe ne vigyek senkit csak utána. Én betartottam. Bár valaki önmagába 120 kg és akkor az 2 db 60 kilos ember akkor nem értem na mindegy
fel lehet tenni ugy a csikot hogy nem kell kivenni a kereket? én is szeretnék felni csikot csak nem tudom hogyan kell felrakni illetve a láncról mindig a felnire szórja az olajat és félek hogy nem tudom majd a csikrl leszedni. Tankpadot én is tettem fel
Megneztem. 5500 fordulat 72km/ora. 6000 fordulat 79km/ora. Felkinlodtam a felnicsikot, ami nem lett tokeletes, de mar nem birtam nezni a tiszta fekete felniket fekete gumival. Igy mar jobb, es befejezve a cicomazas. Egy tankpadot mar felraktam ra, igy teljes a kep szamomra.
milyen számora az ideális motor?
hmmm érdekes...azért egy fehér 1 tonnás autó csak feltünőbb mint egy 70 kilós veréb :D
először pufit szúrtam ki utána téged :D
Hát ha ilyen barátai vannak az embernek,minek ellenség :D :D :D Bazz :D
láttalak gyíkarc! csak nem tudtalak hívni! :D
Majd ma eppen megnezem mennyivel megy 5500 fordulatnal.
Ez a motrom elott volt: tomos 3m (50cm3), suzuki katana(50cm3), keeway fact racing(50cm3), quigqi qm 2d (125cm) es most HONDA CBR! A kis suzuki ment mint a puskagolyo, es akkor meg 2000 ben egy robogo volt regisztralva itt a kozsegben. Jo utat a tarsasagnak.
Ennek semmi köze a témához de hajnali 1 kor a 24 fokos Velencei tóba fürdeni akkora élmény volt 16 óra Bp i vezetés után ,hogy ihajj :D :D
Mik voltak előtte?
látom a vízhőfok neked is 3 egységnél nem megy tovább. Nekem 200km volt eddig a legtöbb amit egyhuzamba mentem vele és akkor sem ment 3 vonalnál feljebb a vízhőmérséklet
biztos vagyok benne hogy 3 liter alatti fogyasztásod lesz mivel én is mikor bejárattam a gépem és mivel akkor nem pörgettem akkor ilyen 2,5- 2,8 literig terjedt a fogyim. Most ha pörgetgetem de 90-nél ne megyek gyorsabban akkor is 2.8 liter de én átlag 110-120-al megyek meg fél fordulatszám tartományt kihasználom jópárszor 150-160-al is megyek és igy jön ki 3,2-re 100km-en. szoval neked nagyon jó lesz a fogyid
ugyan ilyen a műszerfalam nekem is csak nekem kéken világít. Amugy nem tudom nekem 65-nél mennyit pörög. De 90-nél 5500-at
Szamomra egyik fontos tenyezo a fogyasztas. Eddig 13.7 literbol mentem 550 km, es meg nem villog az elso vonalka, mint mikor eloszor tanokltam. Ez egyenlore 2.49 szaz kmre igaz nagyon kimelo uzemmodban. Kivancsi vagyok majd egy porgosdebb meresre is. Baleset mentes utat a tarsasagnak. Nehany napja tortek ossze egy itt egy 125 yamahat, ismerem a csaladot es sajnalom a tortenteket, ma ezert (is) meg ovatosabban hajtottam.....