Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A muszerfal vilagitasa.
Koszi a valaszokat. Maj kivancsi vagyok utazoja mennyi lesz. Ha otezerig porog hatodikban akkor 65 km orat mutat. Egyenlore itt tartok a bejaratassal. Hosszabb tavra terveztem ezt a motrot igy van idom bejaratni. Ez az otodik motrom de a legkedvessebb szamomra. Jo motrozast a tarsasagnak.
ja értem akkor jó nyaralást , legalább jó időt fogtatok ki
Ja akkor mentem Tescoba igaz van itt is Oroszlányon de a Tatabányai messzebb van:D
Már harmadik napja nyaralunk erőteljesen Sárváron. Akkor indultunk amikor hétfőn délelőtt találkoztunk Tatabányán. Ma gondoltam bevásárlunk és ekkor találkoztunk a motorral, de sajna mindig csak parkolt.
mi a helyzet?
Sárvárról vagy a környező településekről valaki repsol festésű 25-ös géppel van itt a fórumon? Vagy járt Sárváron ma?
OK, köszi, várom.
A bejáratáshoz innét olvastam tippeket : http://nepitelet.hu/motorok/ho...

üdv.
2. link valamiért nem működik ,de az érték hasonló üdv.
hali, 2011/2012 cbr125 Le görbe :http://www.leovince.com/files/...
2007/2010 :http://www.leovince.com/files/...(Mod%20'07).pdf
http://www.sportmotor.hu/motor...

tessék itt egy videom ahol lehuzom tiltásig üresben. Amugy meg menet közbe is eltudod érni a piros tartományt és letilt nem engedi tovább huzatni. Hatodikba nem tudod letiltani akkor már nem pörgi ki magát de a többi sebességbe lelehet tiltani
hát ha már bejárattad a motort természetesen lehet pörgetni a gépet de az hogy minden nap ugy motorozzál vele hogy közel a tiltásig huzatod vagy tartosan nagy fordualt mész hát az nem tesz neki jót hosszú távon. A szervízbe is annyit mondott a szerelő hogy életem végéig kiszolgál ez a kis honda csak a vízet meg az olajt figyeljem aztán ennyi ja meg hozzátette ne pörgessem szét és akkor nem lesz gond. Nekem 150km/hnál van 9000-es fordualt de ennyivel csak ritkán megyek. átlag 110-120-al motorozok ott meg olyan 7000-es fordulat van nekem. DE neked mivel kisebb köbcentis meg más áttétel van neked igy többet is pörög neked. SZoval összegezve lehet vele temposan közlekedni , elég ha a fordualtszám tartomány felég huzatod csak ki néha többet ha elözöl vagy ha ugy van kedved. Ha van még kérdésed irj. Nekem amugy már 6666km van benne eddig nincs gond vele szerencsére.
hali. Hát ha csak normálisan megyek akkor olyan 5-6 ezer körül elváltom ha már jobban tépem neki akkor 7 ezer körül és csak ritkán huzatom ki 9-10 ezer körülig. Amugy 10500-ig van utána tiltás.
Enyémnek valahogy 7000-es fordulaton adja le a legnagyobb nyomatékát és asszem 8500nál a maximum lóerőt.
Fú de tetszik!

500 ból megállna hogy idehaza ráülhessek...az a durva nem a faláb :)
Én elmentem egy megállással 300 kmrt 6 osban 9-9,5 ezres fordulaton annó ,semmi baja nem lesz!

De a tiedre még vigyázz kicsit! :)
Kerdesem a motoros srac21 hez, meg persze a tobbiekhez. A motor porgeteset be lehet vallalni hosszab tavra is? Vagyis ha nem megy a pirosba a fordulatmero nem lesz baja a gepnek? Nekem az elozo motronnak huzhattal csutkagazt sosem ment a pirosba bele a mutato, meg csak kulonleges bolygo egyuttallaskor ment a mutato 90 fole. Bar ezt 50km keresztul siman tudta semmi lathato karosodas nelkul.
Persze elek meg, 500km van a gepben. Javul a valto, bar van mikor nem vagyunk egy hullamhosszon vele. te valtaskor meddig porgeted? En meg a jaratas miatt 5000 max, bar volt egy ket 6000 is. Van veletlenul teljesitmenygorbed a 125 vagy a 250 -re? Allitolag 8000 - 10500 kozott adja le a max loerot ( legnagyobb teljesitmenyt) Ezt te mennyire erzekeled? Olvastam itt, hogy paran a nagyobb gepek fele kacsingatnak. En max megvagyok elegedve a motor eddig nyujtott elmenyevel... Jo utat a tarasagnak!
Rob333, nekem volt hasonlo az elozo gepemen (kinai volt) 125-os. Akar mit csinaltak vele akkor is leallt a legkulonbozobb helyzetekben. Nagyon kinos volt. Ha az uj gazdija mond valami okost (o motorszerelo is), megirom majd.
Nagyon Crossing! :D
Hajrá!
Csak azért kérdem mert már a csizmám orrán a koptató leér, meg elől szinte nincs majrécsíkom.
Gondolkodom egy bukócsőn, csak drága...
Kár...
Igen, kicsit messze vagy :(
a gumi végett és a nyomaték miatt nem fogod tudni szerintem. Én már döntöttem el... de az nem volt szándékos és állóhelyben történt :D