Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi már írtam neki.
A hátsó lámpa is látszik fszán, jó a cucc!
Kérdezz rá imélben válaszolni fog!

Üdv
Funny
thefunnyboy Nagyon szépen köszönöm nekem ez a megoldás is tökéletesen megfelel és jól hangzik.
Köszönöm szépen utánanézek. Igazából 25 ért mindennel együtt nem drága.
Az ötlet marhajó és segítek Neked!
Én utána jártam, van egy ember aki ca. 2 hét alatt házilag elkészíti nekem. Annó 9 ezer Ft + postát kért...kedvezőbb mint a 25 ezeres Givi!

mocsan69@freemail.hu
Mócsán András

A többit vele kell megbeszélni!

Az én régim most nemrob-én van!

Itt egy kép!

Üdv
Funny
Szia! Én a Shoxban vettem, tartó+platnyi együtt kb 25 000-ben volt.
Csak ajánlani tudom, erős és szép is.
Bár gondolom te olcsóbbra gondoltál.
Ha visszalapozol, volt szó valami házi készítésűről is jóval olcsóbban.
Szaisztok! Meg szeretném kérdezni hogy nem tud nekem valaki segíteni abban hogy dobozt szeretnék a motorra feltenni doboz megvan csak honnan tudok olcsón beszerezni doboztartó konzolt? használtan is jó lenne bármilyen módon. házi ötleteket is elfogadok. Előre is köszi válaszotokat Viktor Szép napot és jó motorozást
JA és képzeld Zentán voltam fesztiválon dolgozni...szinpadoztunk csak nem szóltam időben :(
Helo Zsolt!

Hogy viselkedik a kicsike ? Összeszoktatok már...nemrég felültem egy uj tipusura és sajnos szerelmes lettem...mert még viszonzatlan a szerelme...elég pénzéhes ez a ,kapcsolat de akkor is kell :)

Főleg az uj repsol mintás hmmm
Igen ott a tartálya :
A képen jobb fenn sarokban. Van min max állása!
gyerekek ezel a motrok vichutesesek....
olyan kek fagyalo vizet kell tolteni bele..... nem?
amugy ami az akumlator-tol bal felen talalhato ?
igen en is igy gondoltam...
koszonom szepen sracok....
Van egy kontroll és egy állító anya is!
Fellazítod a NAGY tengelyanyát majd a kicsi elsőn húzol ugyanannyit.

Én tolomérővel állítottam annó be nekem és mmarcellnek is, jól sikerült!
Legyen pontos szánj rá időt! Fordgasd meg a kereketés ne legyen ütemes súrlódás...azaz 8as.

üdv
Funny
Ez így igaz...

Ugyan úgy nem játék mint a barnamedve!
Hello! Én úgy szoktam hogy oldalt a keréktartó anyákat fellazítom és a hátsó villa végén mind a két oldalt van egy egy anya azon kell beállítani a láncot. az a lényeg hogy oldalt van egy ellenörző hogy mind a két ellenorzóvonalon ugyan ott legyen és egy nyomon fusson a két kerék. sok sikert!
sziasztok...
az lenne a kerdesem hm h lehet a mocinal meghuzni a lancot?
en gondolom csak nem vagyok biztos benne....
kerek egy kis segitseget....
koszi elore is
Ja, így már világos. Egyébként az a bosszantó, hogy az első gumiban még minimum 10000 km benne volna, de hát a szálszakadás az nem játék.
Marcell mit kavarsz he? :D :D

Úgy értettem hogy előbb a motornak vegyél cipőt utána magadnak...legalábbis kifietődő... :)
CBR 125 R 2010 komplett fejidom, lámpával. 1-2 füle törött, de nem vészes.

06308557633
Mármint úgy akartad, hogy "NE vegyél új cipőt"? Mert úgy már értem.
nekem papucsom van.. jah mer az enyém 6... :D
Helyes Normál használat mellett megfelelő az!
A hátsón se szarozz, inkább a jövő hónapban vegyél új cipőt,mint hogy szar gumival mászkálj!
1 hónap van a főszezonből és két tojás méretű felületen múlik sokszor az életünk ;)
Oké akkor mehetnénk észak felé Dobogókő-Esztergom-Visegrád irányába, ha az neked is jó. Ha írsz egy emailt (cím az adatlapomon) akkor leegyeztethetjük hol és mikor
Na, eleget rágódtam a dolgon, és ma megrendeltem az első gumimat a motortire.hu-tól. Continental ContiGo! 80/90 R17, 11590 Ft. A hátsómat kellett volna cserélni, mert elkopott, de az elsőről kiderült, hogy két helyen is szálszakadásos, így az lett a fontosabb. Remélhetőleg a következő hónapban meg tudom venni a hátsót is...
Szia. Én Budapest IV. KErület :D DE motorral minden elérhető