Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja mégegy kérdés milyen olajat tettek az uj 125-ös cbr-edbe? Shell? Motul? Nekem shell van benne de a következő olajcserénél kiprobálom a motul-t hátha hallkabb lesz amikor kettesbe teszem
"KOCSIVAL"
nincs is lámpakapcsolom alapból világit
Különben én probálok józan maradni ilyenkor. Kocsival nekem volt úgy h megállt az őz, egyenes volt az út. Én a LÁMPÁMAt is lekapcsoltam nem h a refimet....és elillant hálisten nem volt puf dir durr...

Marcell Neked meg szívesen segítettem :D
jó az adott helyzetbe pont a legkisebb problémám a refi lekapcsolása volt:D eszembe sincs ilyenkor. Ez olyan mint a dudálás vézhelyzetbe :D akkor is pont arra nincs időm
ezért kell lenyomni a refit.

nah gyere te bergrilsz :D

jah amúgy köszönet a cimbinek mert tegnap tök jót csíkoztunk!
tegnap előtt este 9kor jöttem haza és kifutott elém egy róka. ki akartam kerülni de megfordult a róka és visszafelefutott de már akkor fékeztem és mivel a refim elvakitotta a rókát megállt az uton. A róka szája elött álltam meg fél centire xd
Mit keménykedsz He? Bármikor lenyomlak fekve....motorozásban :D
egy db halozsak... meg egy uveg bacardi. ennyi kell. puhap..s! :D
sátorozni nem igen akarok mivel nincsenek dobozjaim meg tartom se amire feltudnám tenni. Tanktáskába meg hátizsákba meg nem félr el annyi cucc, illetve sátram sincs. én csak ilyen reggel megyünk délután -este fele jövünk túrára gondoltam
Miert ne neznenk ki egy helyet ahol lehet satorozni es mennenk tobben? Mondjuk ket napra, jonnenek az asszonyok is velunk. Meg meg valaki aki akar innen is johetne. Na az lenne a buli.
ha legközelebb megyünk motorozni valami céllal kéne, mármint valami kirándulás vagy túra szerűség. PL Csesznek, Visegrád vagy valami a lényeg hogy valamelyikünk tudja az utat xd
enyémen ugyan az a lámpa mint a tiéden és igen faszán világit sima tompítottan is nem hogy a refin
Jaja, szerintem is jo volt. ;)
Van 2 éve jogsid?
Ha igen, akkor vihetsz. Ennyi.
engem nem érdekel minek minősül.vihetek vagy nem?mindenki mást mondd.
Milyen a vilagitas a tieteken? Az enyem a gyalogjardat is vilagitja egesz utca szelessegben, jol latni sotetben, csak kivancsi vagyok mit szolnak a szembejovok? mennyi penz a felnicsik? Nagyon feketellem a kerekeket.
Tudom hogy nem repszol festes, mert az volt tervben de ez lett. Ma mentem egy nyolcvan kilometeres kort, es mar varom hogy egy kicsit meghuzzam a fordulatmero mutatojat, persze csak mertekkel. fogalmam sem nincs mennyit fogyaszthat tenylegesen, majd kiderul. Hat es fel litert tankoltam bele de mar tul van a 200 km es meg mindig van benne. Eppen atmotorozhatnatok egy kicsit szerbiaba. Vagy en oda?
2 év után a vezetői engedély nem minősül kezdő vezetői engedélynek.
és pont.
Valaki most már mondja meg hogy mi van mert már én sem tudom.2 hete igazoltattak.2 személlyel,de még nem telt le a 2 évem.jó megértem h szólt.most igazoltattak megint 2 személlyel,de már letelt a 2 év.erre pampog a rendőr hogy nem vihetek személyt.....hogy is van ez?
Jó volt ez a mai közös motorozás vigfer
Az elhanyagolt teleszkópok,szakszerűtlen szerelések megboszulják magát az biztos.
A késői olajcsere-feladatát nem tölti be a csillapítófolyadék itt már erősen túlzás 30.000km-erel pl,vagy anyira elvan koszolódva,használva hogy már az alkatrészek is berozsdásodnak
Ahol kifolyik a folyadék ott a kosz is be-olaj+kosz-tud koptatni rendesen-siklócsapágyak..krómszársérülés stb...

Olajcsere hidegen szétszerelés nélkül nemsokat ér véleményem szerint,rendes pucolás csak csillapító egység kiszerelésével érhető el,kicsit trükkös kiszedni :)
Féktisztító,vagy mosóbenzin,kompresszor,légkulcs,menetrögzítő,nyomatékulcs,beütő
,nagyon fontos kellékek

Am meg egy nagyon kezdetleges teleszkópja van :(
Bazmegdeszép. Bocs, ezt nem tudom szebben mondani.
Igazad van lehet kapni ilyen méretben:31x43x10,3
Ez megfelel a gyári méretnek,viszont van 1 különbség a gyári duppla rugószorítású...
Kettő a simmering egyik fő oka a szétment porvédő.
Porvédőt ilyen méretben seholse találtam!
Csak gyárit Hondánál.A honda pedig a porvédőt csak szettben adja a simmeringel.
1 szett tartalma pedig 1 simmering 1 porvédő :)Szóval két szett kel...:)

A képen beütő,1 pillanatkép a porvédő hibájáról(több is volt berepedés,szakadás,így feladatát már nem tudta betölteni,és már jócskán esedékes volt az olajcsere is benne....