hali. Jók lettek a képek a túráról:) Kár hogy nem tudtam menni. Remélem legközelebb eltudok menni én is. csak 6 hetente van szabadhétvégém. most szombaton lett volna akkor az nekem is jó lett volna. vagy a jövöhétvége is jó ott a szombat vasárnap is
persze! nemtéma! meg majd viszek egy személyt is aztán hatodikban 3800-as fordulaton eldörmögök költségkímélően! :D
bakony amúgy is közel van hozzám, úgyhogy várom a jelzést :)
Gyors kérdés ki hogy ellenőrzi az olajszintet?
A kiskönyv alapján(kezelési könyve a cbr125-nek)
Idézek olajcserénél pl:
67.oldal
3.-as pont
Töltse fel a forgattyús házat az ajánlott minőségű olajjal.Menyiség körübelül 1 liter(Hozzáteszem a gépkönyv is írja 1L szerelésel meg 1,3L)
4.pontHelyezze vissza az olaj betöltő sapkát/nivó pálcát(pár hozzászólásal korábban írta HRC társunk hogy nemkell a nivót beletekerni csak beledugni....Én ezt kétlem)
5.indítsa be a motort és hagyja járni alapjáraton 3-5 percig.
6.A motor leállása után ellenőrizze,hogy a felső szint jelzésnél van -e ha a motorkerékpár kemény,vízszintes talajon áll.
Kérdésem,a motor talajon áll oldalstenderen?vagy talajon áll úgy hogy ülök rajta és a motor is vízszintesen áll a vízszintes talajon....
Magyarán nem mindegy hogy döntve van a motor stenderén,vagy egyenesbe tartom.
Azse hogycsak beledugom e a nívót,vagy beletekerem.
Pl:megnéztem az olajszintet ültem a motoron és beletekerve nézve jó a jelzés Maxon.Beledugva csak minimum közelibe
Stenderén állva mind beletekerve mind beledugva meg üreset mutatott...Ki hogy méri?És mi a valós mérés szerintetek?
A mostani túrát én szerveztem. Tervezek még hasonló, ahogy írtam. Ide a fórumra fogok írni, a már van konkrét elképzelés időpont és útvonal tekintetében. Várhatóan a Bakony vagy - éppen ma merült fel bennem - az Őrség és visszafelé Ausztria is szóba jöhet. Előreláthatóan az augusztus 20.-i hétvége valamelyik napján.
Sziasztok. Szükségem volna a cbr 125-ös motoromhoz első bal oldali lábtartó konzolra meg egy váltókarra. Nem toom valaki tudna e segíteni vagy valamilyen oldalt ajánlani ahonnan tudnák rendelni valamilyen elfogatható ár kategóriában. :PP :)
bakony amúgy is közel van hozzám, úgyhogy várom a jelzést :)
A kiskönyv alapján(kezelési könyve a cbr125-nek)
Idézek olajcserénél pl:
67.oldal
3.-as pont
Töltse fel a forgattyús házat az ajánlott minőségű olajjal.Menyiség körübelül 1 liter(Hozzáteszem a gépkönyv is írja 1L szerelésel meg 1,3L)
4.pontHelyezze vissza az olaj betöltő sapkát/nivó pálcát(pár hozzászólásal korábban írta HRC társunk hogy nemkell a nivót beletekerni csak beledugni....Én ezt kétlem)
5.indítsa be a motort és hagyja járni alapjáraton 3-5 percig.
6.A motor leállása után ellenőrizze,hogy a felső szint jelzésnél van -e ha a motorkerékpár kemény,vízszintes talajon áll.
Kérdésem,a motor talajon áll oldalstenderen?vagy talajon áll úgy hogy ülök rajta és a motor is vízszintesen áll a vízszintes talajon....
Magyarán nem mindegy hogy döntve van a motor stenderén,vagy egyenesbe tartom.
Azse hogycsak beledugom e a nívót,vagy beletekerem.
Pl:megnéztem az olajszintet ültem a motoron és beletekerve nézve jó a jelzés Maxon.Beledugva csak minimum közelibe
Stenderén állva mind beletekerve mind beledugva meg üreset mutatott...Ki hogy méri?És mi a valós mérés szerintetek?
zése volt.