Ma felgumizták a gépemet.
80/90 es Continental Contigo van most rajta 2008/9 havi.
A régi 95/70 volt és Dunlop!
A régi nagyon jó gumi volt! Fél slik, de elkopott. A mostani jóval keményebb,de 4mm minta van rajta :)
Ja és felraktam előre is a felnicsíkot végre! :) igaz nem lett olyan szép,mert gyorsan kellett csinálnom,viszont így már megvan az összhang. Nekem is narancssárga és teljesen hasonló mint a gyári. Narancs repsol szín.
Majd ha lemosom és szép idő lesz pakolok fel képet! :)
jól van ha olyan idő lesz hogy nem esik vagy mint pl ma akkor még az elmegy aztán felmegyek kicsit oda a turulhoz ha nincsenek sokan leülök a padra a motort meg látni fogod . nem tudom hányra leszek ott de akkor 4 után mindenképp ha megyek
Kilátó? az is ott van valahol a turulnál? nem tudok igy rola pedig itt vagyok közel:D holnap ha jó idő lesz lehet kinézek a turulhoz délután mert reggeles vagyok
És nem mondtad, hogy bent leszel...... Nekem is be kellett menjek dolgozni ugyhogy kicsit motoroztunk is az asszonnyal. 25-ös van nekem is de tökéletesen megfelel.
Én tatabányai vagyok. Bár dolgozom de mindenképp összehozhatunk egy időpontot délutánonként, vagy akár a hétvégén bárhol. Minélt többen annál jobb. :) Én nem is szeretném kipróbálni a motorod, az enyém jobb hehe....... :P
hát én tennék hozzá még. Mennyi a 125-ös cbr? kilencszáz valamennyi nem? a 250-es meg ha 2011-es évjáratut veszel ujonnan az "csak" 1.150 milla vagy hogy igaz nem abs-es mint nekem. De ha meg 125-öst veszel akkor legalább tudunk majd arról is infot mert én a 250-est hajtom
A terv 2012 modell repsol 125. Ha lenne meg penzem lehet elgondolkodnak a 250 gepen. De igy is a surgossegit kellet hivnom mikor az fonokasszonyom megtudta az arat.! Bar beleszolasa csak a motor festesebe volt.
Kosz a valaszt. Szetneztem es hihetelen hogy itt Szerbiaban a legolcsobb a cbr 125 ujan. Vagy a legolcsobbak kozott. Holnap lesz a varva vart nap a tervek szerint a vasarlasra. Probaltam nehany hasznalt kis gepet is, nekem tetszik, es osszehasonlithatatlan a volt motrommal ami quinqi 125 qm 2d volt. Noha kinai lettere a 12000km lettere a kozepso rugostag ment tonkre es rengetegbe kerult. Jo motrozast a tarsasagnak es motrozasra valo idot!
80/90 es Continental Contigo van most rajta 2008/9 havi.
A régi 95/70 volt és Dunlop!
A régi nagyon jó gumi volt! Fél slik, de elkopott. A mostani jóval keményebb,de 4mm minta van rajta :)
Ja és felraktam előre is a felnicsíkot végre! :) igaz nem lett olyan szép,mert gyorsan kellett csinálnom,viszont így már megvan az összhang. Nekem is narancssárga és teljesen hasonló mint a gyári. Narancs repsol szín.
Majd ha lemosom és szép idő lesz pakolok fel képet! :)
Na csáó!
Épp most rendelek felnicsíkot, remélem a Repsol festésben lévő narancs és a KTM naracs árnyalata megegyezik, de legalább nincs sok különbség közöttük.
Amugy a héten marha rosz időt ír... nem tudom...mikor.
nekem 50 km nem sok :)