Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

16:08 kor értem a Turulhoz de nem voltál ott vártam 16:30ig
ugy néz ki talán nem fog esni és kinézek akkor 4 fele a turulhoz
Ma felgumizták a gépemet.
80/90 es Continental Contigo van most rajta 2008/9 havi.

A régi 95/70 volt és Dunlop!
A régi nagyon jó gumi volt! Fél slik, de elkopott. A mostani jóval keményebb,de 4mm minta van rajta :)

Ja és felraktam előre is a felnicsíkot végre! :) igaz nem lett olyan szép,mert gyorsan kellett csinálnom,viszont így már megvan az összhang. Nekem is narancssárga és teljesen hasonló mint a gyári. Narancs repsol szín.
Majd ha lemosom és szép idő lesz pakolok fel képet! :)

Na csáó!
Pusztavámon a hétvégén falunap lesz és szombaton este 6 fele lesz valami motoros bemutató. én megyek megnézem majd
Rendben, akkor ezt megbeszéltük.

Épp most rendelek felnicsíkot, remélem a Repsol festésben lévő narancs és a KTM naracs árnyalata megegyezik, de legalább nincs sok különbség közöttük.
jól van ha olyan idő lesz hogy nem esik vagy mint pl ma akkor még az elmegy aztán felmegyek kicsit oda a turulhoz ha nincsenek sokan leülök a padra a motort meg látni fogod . nem tudom hányra leszek ott de akkor 4 után mindenképp ha megyek
Én elméletileg négykor végzek, ha gondold összeugorhatunk és megmutatom. :) Ha mégsem végeznék akkor szólok időben, mobilról is tudok írni ide
Kilátó? az is ott van valahol a turulnál? nem tudok igy rola pedig itt vagyok közel:D holnap ha jó idő lesz lehet kinézek a turulhoz délután mert reggeles vagyok
A kilátónál sokkal szebb, bár ott nincsenek sokan, de ha jó idő van motorral is el lehet gurulni a földúton. Gyalog kb. 15 perc.
Néha felmegyek a turulhoz hátha vannak motorosok
A 125 os 3250e a 250 pedig 4000 korul van itt nalunk.
Ha jo ido lesz atjottok Szerbiaba megnezni mi ujs erre. En meg hozzatok. Meg szervezunk egy elozenes bulit. (husz eve zenelek). Nos?
És nem mondtad, hogy bent leszel...... Nekem is be kellett menjek dolgozni ugyhogy kicsit motoroztunk is az asszonnyal. 25-ös van nekem is de tökéletesen megfelel.
miért neked milyen van? nem láttam az adatlapodon? cbr125? amugy pont ma voltam Tatabányán
Én tatabányai vagyok. Bár dolgozom de mindenképp összehozhatunk egy időpontot délutánonként, vagy akár a hétvégén bárhol. Minélt többen annál jobb. :) Én nem is szeretném kipróbálni a motorod, az enyém jobb hehe....... :P
hát én tennék hozzá még. Mennyi a 125-ös cbr? kilencszáz valamennyi nem? a 250-es meg ha 2011-es évjáratut veszel ujonnan az "csak" 1.150 milla vagy hogy igaz nem abs-es mint nekem. De ha meg 125-öst veszel akkor legalább tudunk majd arról is infot mert én a 250-est hajtom
nem tudom majd meglátjuk ja nem sok az 50km
Gondoltam megnezed Szerbiat ha nem vagy messze. En a hatarol kb 95km lakom.
huhu :D :D Jo story!

Amugy a héten marha rosz időt ír... nem tudom...mikor.
nekem 50 km nem sok :)
A terv 2012 modell repsol 125. Ha lenne meg penzem lehet elgondolkodnak a 250 gepen. De igy is a surgossegit kellet hivnom mikor az fonokasszonyom megtudta az arat.! Bar beleszolasa csak a motor festesebe volt.
miért? nem tudom nézd meg utvonaltervezőn de elég messsze van
Tatabanya hany km Szegedtol?
és milyen motort veszel amit írtál hogy az uj cbr 125-öst?legujabbat
Kosz a valaszt. Szetneztem es hihetelen hogy itt Szerbiaban a legolcsobb a cbr 125 ujan. Vagy a legolcsobbak kozott. Holnap lesz a varva vart nap a tervek szerint a vasarlasra. Probaltam nehany hasznalt kis gepet is, nekem tetszik, es osszehasonlithatatlan a volt motrommal ami quinqi 125 qm 2d volt. Noha kinai lettere a 12000km lettere a kozepso rugostag ment tonkre es rengetegbe kerult. Jo motrozast a tarsasagnak es motrozasra valo idot!
Tudom és mivel fordított helyzetben én sem adnám , megértem.