Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jól van mert én még közelről ugysem láttam 125-ös cbr-t csak mindig menet közbe. Meg te is jobban szemügyre veheted a 250-es cbr-em. De nem adom senkinek kölcsön kiprobálni
Te Srác :)

nekem lenne, majd kitaláljuk de legyen jobb idő ,mert ez most foscsi!
Valakinek nincs kedve velem gurulni egyet? Mondjuk aki Tatabányai és közel van mert én meg Oroszlányi vagyok. Valamelyik délután vagy a hétvégén
Üdv!

Annyira nem vagyok benne a témában, ezért azt akarom megkérdezni tőled, hogy a sima H4 izzóhoz át kell alakítani valamit, vagy hogy lehet így megoldani? Illetve van-e valami hatása a motorra nézve?

Köszönöm a választ!
Remélem sikerült megtalálnom a hiba okát. A tank aljából jön ki két vastagabb gumicső aminek a másik vége levezet a motor alá és szabadon van. Mindkettő meg volt törve közvetlenül a tank alatt. Gondolom amikor szervizben volt és cserélték a légszűrőt, a tank visszaszerelésénél nem figyeltek rá eléggé. Megigazítottam és rögtön elindult, veszi a fordulatot. Viszont a tanknak nem találtam meg a helyét rendesen, mert az eleje most nem tűnik túl fixnek. Elöl az alján van egy kiálló fémfül és az bele is megy a váz megfelelő hornyába, de nem tartja meg rendesen, hanem lötyög benne.
Oldalra kicsit mozog, bár az nem jelentős és nem is nagyon könnyen, viszont fölfelé 1-2 cm-t simán tud mozogni. Az ok, hogy a tankot nem szokták fém a fémen módon rögzíteni, hanem általában van valamilyen rugalmas anyag (szivacs, gumi) a fém alkatrészek között, de ennyit semmiképpen nem mozoghatna.
Van valakinek ötlete, hogyan kellene lennie, hogy ne mozoghasson?
A múltkor én is találkoztam vele, Tata felől a 100-ason jöttünk és mellé gurultam. Bőrkabi és hátizsák volt rajta, bár az rajtam is van szine mindig.
Üdv,szerintem kesett a tű a subertből,én annó ugyanígy jártam az mz-vel.Igaz h más de én erre tippelek.Ja és engem is ugyanígy hagyott ott a semmi közepén.
Sziasztok ! Kis segítséget szeretnék kérni ! Egyik barátomék megkértek hogy rakjam nekik rendbe a családi kis CBR-t ,mert csak úgy tudják elindítani mióta szerelőnél volt, hogy fecskendővel rátöltenek a karbira.Nekem NSR-em van de szeretnék nekik segíteni bár nem ismerem ezt a típust. Ha jól tudom 2007-es a motor, és nem tudom hogy mi lehet a karbi típusszáma és szeretnék róla keresni egy robbantott ábrát. Nem tudom hogy membrános-e a csap ,mert szerintem az még 1sanszos hiba lehet. Szerintetek még mi lehet? A másik hogy szeretnének hátulra a 100as guminál valami szélesebbet, én 120 /80-ra gondoltam ( Bridgestone BT45R , az egyik motorunkon is ilyen típusu gumi van, csak más méretben de iszonyú jó ) . Köszi előre is :)
Köszi. Most hogy így mondod, olvastam is már ezt a cikket. :)
Szerintem? Hát csak kicsit lehetett ciki. :)

Van valakinek útmutatója a krabi tisztításhoz?
jólvan, reméljük nem lesz nagy baja. Nekem volt már ilyen, hogy hazajöttem az első motorommal érdről 80 km-erre majd megálltam a helyi klubnál ahol dolgozom körbemutogattam majd mondom elmegyek. kiállt mindenki majd egy kanyarig jutottam. Szerinted? :D
Karbi tisztítás és utána rendben volt... :) Viszont ha ezt csinálja akkor nézzetek rá a keverékképzésre is.
Az eladótól 200 km-t jött saját lábán. Egy barátom hozta el. Semmi baja nem volt akkor. Utána állt 3 hónapot. 1,5 hónapja volt szervizben, ahol átnézték+a 16000 km-es cserélnivalókat cserélték. Ebben benne volt a légszűrő is. Szóval remélem csak a karbival van gond. Oda akartam vinni ahol az átnézést és az előző szervizt csinálták. Meg az is szempont volt, hogy közel van hozzám és a motort tolva könnyen elérem. Már beszéltem másik szerelővel is. Ha nem boldogulok vele holnap, akkor megy az autószerelőmhöz, aki már azért látott motorokat is, csak nem ez kifejezetten a profilja, de holnap du tud fogadni.
ja meg multkor volt szó rola hogy lyuk van a kipufogon hogy normális-e. Nekem a 250-esen is van lyuk a kipufogo alján ahol kifolyik a viz ha belemegy a kipuba vagy télen mikor beszoktam inditgatni akkor a pára ami lecsepodott az csepegett ott
Tatabányán tegnap láttam egy piros cbr 125-öst . Az illető nem forum tag?
Szia!
Karbis verzió? Ha igen akkor tessék szépen kitakarítani a karburátort! Illetve ami van leeresztőcső fekete dugóval a végén onnan is a szmötyit kitessékelni. Valami biztos, hogy a keverékkel nem stimmel, még a légszűrőt lenne érdemes megnézni el van e tömődva. Talán azzal kezd! Utána jöhet a karbi. Biztos, hogy ez lesz a baja, nem a blokk. Nyugi!
elképzelhető hogy az állás végett van ez a megállás de az is lehet hogy valami más baja van és ezért adták el és te mivel eddig nem használtad mert nem volt jogsid csak most jött elő a probléma hosszabb távon. Melyik honda szalonba kértél időpontot? vagy miért nem viszed el másik szerelőhöz vagy valami.
Éjszakai gyalogtúra....
Bőr motoros ruhában....
Motort tolva....
6 km. :(

Megállt a kicsike. Ha húzom a gázt lefullad. Szivatóval felpörög, de amint a gázkarhoz hozzányúlok fulladni kezd. 3 hónapot állt a motor. Közben néha elindítottam, de nem mentem vele, mert nem volt jogsim. Most hogy meglett 50-60 km-t mentem vele. 2x még tovább tudtam vele menni némi játék után, de aztán harmadszorra már nem. Szerintem dugulás lehet. Egyéb tipp?
A szerviz július 6.-ára tudna időpontot adni. Nincs kedvem kivárni.
Holnap megbontom. Ha valaki tud némi tanáccsal szolgálni szívesen venném.
Egyébként meg: HA-1502 a kódja. Lehet keresgélni!
Szia!
Igen szükség van egy kis állításra, hogy ne durrogjon!
Itt a rendelési lehetőség: Légszűrő
Kikeresed kiválasztod, rendeled. Mosható szóval jócucc. :)
Nekem még egy 50-et kéne ráköltenem a gépre... Nah majd augusztusban.... :(
Mondjuk most inkább a vtr-el mennék,kurvára hiányzik már és idén még alig ültem rá.Már négy hete szervízben van,de elméletileg jövő héten hozom haza.
Az fasza, én is mindjárt megyek.
Nyüstölöd te is a gépet állandó jelleggel,gondolom alig akarsz leszállni róla,vagy csak akkor ha már nagyon muszály.
Köszi!

Amúgy témához visszakanyarodva.

Megkerültem a Balaton Csütörtökön (Fehérvárról indulva érkezve)

2.56 lett a számolt fogyim, Marcell a tanum :)

Az marhajó, pedig huztam neki 100-110eket jöttem DOBOZZAl!
A gecit, de jó irányba haladsz.Jó lesz az.
Nem bazz csak nézegetem h elfogyok nem ? :D :D
KötelezŐŐŐŐŐŐŐ! :D