Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha kész lesz,meglesz!
Várjuk a videót.
Na az nagyon Kígyó! :D!
Nekem pedig 22,-én kész a CIBERÉRE a full rendszer.....
15én jön a fizu beszéljünk még erről :)
Szia!

Tura, Gödöllö, Budapest a mozgástér, .. és postai csomagküldés is müxik..! :-)
helyileg merre van ? :)

Fehérvár messze van?
Eladó vadiúj német JMT YTZ6S aksi CBR 125-be. Irányár: 8000 Ft. Info: jedis@freemail.hu
Gratu!

Marcell!
Rendben itt vagyok fehérváron, holnap el tudod hozni? Ha lesz autód du?
he? az emelődet valahogy bizniszeljük már vissza. hétvégén fehérvár?
Megvan! "A"
Bekajáltam...tanulni kellene...ebből megint az lesz h mélyen alszom és motorokról álmodok....najo vagy csajokról :D :D :D
Na sakacok kiporáltam elég sok benzin fajtát a cbr-be és a következő eredmények lettek:
Lukoil 95: Leáll elsőre hidegen+ alapjárat ingadozik 5-6 másodpercig
Lukoil 95 super: ugyan ez a jelenség
Agip 98: alapjárat kicsit ingadozik itt már csak 3-4 másodpercig de viszont nem áll le töle
MOL 95-ös: Leáll elsőre hidegen+ alapjárat ingadozik 5-6
MOL evo neo:Alapjárat ingadozik kicsit itt már csak kb 2 másodpercig de nem áll le.
Shell 95: leáll elsőre hidegen+ alapjárat ingadozik 5-6
Shell V-power 95:Leáll elsőre hidegen+ alapjárat ingadozik 5-6
Shell V-power Racing 100: Tökéletes alapjárat soha nem áll le. Szoval eddig csak ezzel az egy fajtával járt tökéletesen a cbr 250-esem. Sajna ez van
Egyél meg aludj egyet Hombre :D :D
Illetve nem kimaradt, csak felcseréltem a szövegrészeket, na
Kölönben kicsit túlszerkesztettem a hozzászólást, így kimaradt belőle, hogy végülis nem lesz az az olaj nagyon használt nálad augusztus és tél között.
Igen!

Azt én is 2-3 hetente szoktam!
Azért a guminyomásra kicsit sűrűbben lenne célszerű ránézni, szerintem...
csökkent ja de vedd figyelembe az időt is, hogy tavaly július ota nem volt pumpálva a gumi és nem sok hiányzott a kellő nyomásból
csökken a guminyomás? Egy Hondában . Ilyen komoly beavatkozáshoz tényleg szakértő kell...egy benzinkúton ....
a Garancia végett muszály akkor vinni amikor megvan az egy év vagy a 12 ezer kilométerem. Amugy meg teljesen mindegy hogy augusztus vagy oktober lenne mert igyis ugyis évente le lesz cserélve
Nem kell ám ezeket ennyire szívbajosan venni - az évi olajcserének simán jó augusztus helyett október-november is, ha nincs ki a 12 ezred, és szeretnéd friss olajjal eltenni. Addig nem áll, nem romlik, hanem használva van, ahogy azt kell. Más kérdés, hogy ha nincs meg 12k egy év alatt, akkor 2-3 hónap után még úgyis szinte friss az az olaj.
Sajnos nem értem mire gondolsz.
Egyébként egy ismerősömnek kellenének az alkatrészek.
OOOOh...hát ha esetleg vissza tudnád hozni a héten vmikor autóval jó volna...mert a kocsimat kb felbakoltam :D :D
törött a kar? ha nem akkor azt húzd ki kézzel nyugodtan! :)