Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Már nem kell. szervizben a hidraulikus emelőn pihen a gép. várja az ítéletet. meg a hegesztőt!. :)
Hát most már 3. napja sakkozom be a garázsba a mocit a kocsim mellé...ha neked MÁR nem kell akkor elfogadom :D :D :D :D
te! nem kell az emelőd?
jah elfelejtettem bal oldaliak kellenének!
köszönöm
na ma voltam a 6000km-es átvizsgáláson. A kuplungomon állított kicsit a szerelő illetve a hátsó féken meg a gumi nyomás kicsit alacsonyabb volt a gyárinál elöl is meg hátul is. De ezen kivül mást nem kellet csinálni. Olajcserére meg azt mondták évente kell cserélni vagy pedig 12 ezer kilométerenként. Tehát nekem tavaly augusztus 18.án volt olajcserém ezért majd augusztusba kell cseréltetnem olajat vagy pedig ha elöbb meglenne a 12 ezer km de azt nem hiszem szoval ennyit a tavaszi olajcseréről vagy a télen friss olajjal való eltételről.
Sziasztok! nincs valakinek gyári bontott kuplungkar, első index kompletten, meg lábtartó kompletten cbr125-re kb 2007-2008as évjáratra, annyira nemvágom. Mert a honda szalon horribilis árakat mond az idexre is!
én csak azért etetem a 250-es cbr-t 100-as benzinnel mert a 95-östöl leáll hidegen illetve 5-6 másodpercig ingadozik az alapjárat. 100-assal tökéletes
A nagyobb oktánszámú benzin lassabban ég.
(ezért is melegszik a szakiknak gyorsabban a hideg motor)
15 nap, de itt mindent megtalálsz: http://www.proviti.hu/gepjarmu...
Ha jól emlékszem két hét,nem tuti pedig tudnom kéne mert most vettem nemrég a cbr-em.Sztem két héten belül.
Köszönöm a választ.

Vásárlás után hány napon belül kell átiratni a motort?
Forgalmi,az eredetiségvizsga papírját,biztosítást(vagy legalább szerződést amit kötöttél),meg talán a személyi igazolványod.
Először megkötöd a biztosítást aztán megcsinálod az erediségvizsgát utána jön az okmányiroda.
Én sima 95 öt és spurit használok. :) Kicsit tisztítja és valóban jelent 2 dlrt 100on...még ilyen kicsi gépnél is :)
Átiratásnál milyen papírokat kérnek az okmányirodában?
Szerencsére nem.Mindkét dög a lábamnak ment neki,csak a fácán jobbról,a macska meg balról.De multkor amikor a nyúl nekidurrant a hasidomnak akkor nem sok kellett hogy zakózzak.
A nagyobb oktanszamu benzin nem eg lassabban, hanem nagyobb a nyomasturo kepessege, ami azt jelenti, hogy nagyobb surites alatt robban be magatol. Ha egy olyan motorban hasznaljuk, ami erre fle van keszitve, akkor hatekonyabb, kerdes, h a cbr 125 tudja ezt kezelni? Errol van infotok?
Kösz! Akkor mindenképpen kipróbálom a 100-as benzint
Nekem szar a szivatóm fognom kell. Majd megpróbálom beállítani,de ha megmarad az alapjárat akkor már mind 1 hogy hirtelen vagy sem.

és a jobb benyánál akkor is kevesebb szivatót kér NÁLAM, illetve többet durrog a kipufogóm :D
Az enyém 2005-ös, nem az van a képen
És hirtelen tolod vissza, vagy folyamatosan veszel vissza a szivatóból?
Köszi a válaszokat! Olajcsere ősszel volt, azóta kb 600 km-t mentem vele. Majd megpróbálkozom a 100-as benzinnel, hátha segít :)
Nem baj, hogy a nagyobb oktánszámú benzin, az lassabban ég?
Teljesen felesleges pénzkidobás egy kiscibere szintü motort 100 as benzinnel etetni.
(kettőötvenes dettó)
A nagyobb oktánszámú benzin nem azt jeletni, hogy jobb minőségű.
én is 100-as benzint használok beinditom a motort és kb 4 másodperc után vissza is veszi a gép az automata szivatot. szépen jár töle
és nem estél el? hogy csináltad?
szia milyen évjáratú a motorod? mert a profil képeden ami van az 2011-es típus.