Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

olajcsere mikor volt? ha nemreg akkor majdnem ures tankra tessek ratankolni egy tank 100ast. enyem nem ker szivatot sem.
én egy olyan 30 -40 mp et szivatózok...mert kell.
Ha 100as benyát tankolok 10mp ;) Szóval szerintem ez nem probléma.

Ma GPs-el jöttem van pár újdonságom.
A km órám ha 100at mutat 93al "repesztek".
Tehát nekem a may amit mentem ezzel a motorral sík terepen az valós 114 km/h volt. Hozzáteszem az enyém karbis.

Ma dobozzal hátitáskával,normális üléspozícióval jöttem óra szerint 100-110eket. Ma 2.7l/100km -re jött így ki a fogyim sima OMV-s 95-össel.

És marhára élvezem :) :) :) :)
Hali!

Nektek ilyen időben mennyi idő amíg bemelegszik a motor? Szívatóval indultok vagy már anélkül?
Nekem mostanában eléggé fulladozik, ha nincs tövig kihúzva ami kicsit sem normális szerintem.
Faszom ki van már,vennem kéne egy sportdobot mostmár.A rohadt állatok nem hallják hogy jövök olyan halk a kicsike.Délután egy fácánt, este meg egy macskát ütöttem el.Kicsit furcsa érzés mert a vtr-em oylan hangos hogy minden szétszalad ha jövök.Be kéne ruháznom egy dobra.
Felejtsd el ezt is,ez valami behozott szar.
Olyat keress aminek az összes dokumentuma megvan(gyári könyv,szervízkönyv,)pótkulcs,szerszámkészlet.Mikor beszélsz a tulajjal kérdezd meg hogy első tulaja-e.Próbálj meg olyan mocit megnézni aminek egy tulaja van.Három-négy tulajosat ne is nézz meg.
Koszi a felvilagositast! Keresek rendezett papirosat!
mivel magyar rendszám olyan mindegy már. egyik motor se japánból jön..
Nem a számlap a gond,hanem,hogy honnan származik a motor.
nah ezt nem tudom de ha akkor mérföldben mért akkor átváltod az sem több 5000km-ernél. de a számlapot egyszerű cserélni.
Csak az a gyanús,hogy az óra miért mérföldben van számozva?
nah ezt meg lehet venni. Nemhiszem, hogy sokat mivel ez még friss gépsárkány és most már le kell jelenteni a km-er óra állásokat.
Ez aránylag jó árban van.

http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cbr_125_r-5831096

Kérdés,hogy mennyit tekertek vissza az órában.
szóval az ügymenet. nem tudod átírini. ugyanis te nem jogosan vetted a motort. Miért? mivel az előző tulajdonos nem írta át. Ezt bejelented, kérsz egy adásvételit a 17 éves srác és az előtted lévő eladótól. ha van leadod, megvárod míg befizeti a srác az átirási illetéket a feltehetően a több száz e forintos büntetést a hosszú idő miatt. majd szigorított eredetvizsgára küldik a gépet ami neked jó pénzben lesz, hogy megállapítsák tényleg ez az a motor e. Utána forgalomba kell helyezned. Legegyszerűbb ha kérsz rá új rendszámot ha már átmentél az eredetvizsgán... szintén remek összeg.. Ami nem gyári azt vissza kell csinálni gyárira majd műszaki, jah és biztosítást azon a napon meg kell kötnöd mikor megvetted, különben megbüntetnek. ha megvan az eredetvizsgád a műszakid és a rendszámod akkor besétálsz leadsz mindent és a bürökrácia malmaira nagyon figyelve imátkozol, hogy minden rendben legyen.
jah és mennyibe került ez neked? legalább egy 100-as. De mivel az előző tulajra kell várnod... A pénzt meg már leraktad neki... Szánd rá azt a plusz pénzt Ne vegyél szart! :)
2,5öt :D:D
biztos te is 80km-ert mentél érte... :)
Ez magyar es volt is forgalomban, csak 17 eves srace vette meg es o rendszam nelkul, lejart muszakival hasznalta. Persze igy is szivas lenne a muszakizas, stb

Sztetek hagyjam?

Egyebkent ilyenkor mi az ugyintezes menete? Atiratom, onnan muszaki, onnan okmanyiroda a forgalmiert?
ja kemény vagy én meg motorral mentem leraktam és cbr-el jöttem:D
Látod én nyugodtan elmentem ROLLERREL :D :D Motort venni :D
Kemény vagyok mi ? :D :D
te köll az emelőd? elvittem ám már a gépet szervizeshez... :)
Az rendbe van,hogy kevés a kilométer benne,de 2004-es.
Akkor inkább 500-ért egy 2 éves CBF.
sietni kellett vagy eladja másnak... :D
IIIJ :D
Valkesz!

A faszi nem fog engedni sajnos.
Kb egy új műszaki ára...ennyi. 10 ezer körül...nem hinném h olyan vészes.
Vagy felhivod és megmondod h 450 ben oké öregem de legyen rajta érvényes müszaki és forgalmiban pedig üzembe helyezve.

Ennyi ;)
360.. 30ezer volt a gyorshajtásom... :D
én 330-ért vettem a magyar rendszámost! Ne hagyd magad átverni! :)