nem lehet, hogy az olaj miatt jár nehezen a váltód? cseréltél a motorba olajat? milyet tettél bele? márka meg típus? Nekem csak elöször járt nehezen a váltó kicsit amikor még uj volt és össze nem kopott most már szépen jár nekem. Nekem csak ez a hidegben leállás elsöre ami problémám van de a 100-as benzin megoldotta a porblémát de majd most viszem nemsokára 6 ezres szervizre azt rákérdek megint meg kérek egy olajcserét is asszem
Több helyen olvastam, hogy az első lánckerék cseréje (15-ről 14-re) dinamikusabbá teszi a motort. Mennyiben befolyásolja ez a fogyasztást ill. az élettartamot? Megvétel után gondolkodom még 1 sport kipufogón is. Kinek mi vált be?
Cbr 125-R-t szeretnek venni. 350-400 korul vannak egesz jok a hirdetesek kozott. Az a kerdesem, hogy milyen tipushibai vannak (ha vannak), amit meg kell nezni vasarlas elott? Illetve mennyire gaz, ha mar 25.000-et futott egy ilyen motor? Ekkora futas utan milyen hiba johet ki rajta?
ez télleg idiota ,hogy még a motorkitámasztot is ezer évig keresi és ha megtalálja akkor is csak háromnegyedig hajtja ki xd. Na meg ezen nem bicikli fékek vannak hogy behuzom aztán lassul hanem egyből satu
Csak hogy tiszta legyen a kép.Sofőr vagyok,és CB rádión a hívójelem,a Tüdő!Ebből lett a nickem,a Tüdősofőr-tudosofor!
Amúgy igazad van,de na...........
Az esőt pont megúsztam,viszont jó nagy szél volt győrig.
A seggem nem annyira tolerálta...kb 30ként falukban felálltam meg vissza.
Srácok ez a fogyi meglepett...lehet h liter de sztem ennyi. pont Negyedig van. És tényleg marhára meg voltam rakva.
VIszont!
Érződik valami a motoron.
Úgy vettem,hogy a hátsó gumi szögeltesre volt járatva mintha csak egyenest ment volna. Rengeteget mehetett hosszú úton a 32 ezer km alatt és ez lett bele nevelve.
ÉN a 3/4-e utamat 6-ban tettem meg. Nem hazudok!
Picit várni kellett amikor 60ról kigyorsított 90re,de én hajnali 2kor hova fussak ? :D
Szóval ennyi.
Még azt vettem észre ,hogy a hátsó gumi (használt) új rajta. Most ahogy kopott bal oldalra kb 1 cmrrel bátrabban döntögettem. Érdekes,de ez régóta így van már. Picit jobbra süket is vagyok.
Majd gyakorolom.
Amikor estefele mentem haza melóból nagyjából ebben az irányban (Szfv-Fehérvárcsurgó), még elég jó szél volt, nagyjából hátulról :D Viszont később esett is egy kicsit, azt megúsztad?
Basszus... azért azt a 2.3l-t egészen irigylem, kíváncsi vagyok, mit tudna, ha direkt arra mennék rá...
Nem írnál valamit az üzenőfalra?