Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali!
Nem írnál valamit az üzenőfalra?
nem lehet, hogy az olaj miatt jár nehezen a váltód? cseréltél a motorba olajat? milyet tettél bele? márka meg típus? Nekem csak elöször járt nehezen a váltó kicsit amikor még uj volt és össze nem kopott most már szépen jár nekem. Nekem csak ez a hidegben leállás elsöre ami problémám van de a 100-as benzin megoldotta a porblémát de majd most viszem nemsokára 6 ezres szervizre azt rákérdek megint meg kérek egy olajcserét is asszem
Több helyen olvastam, hogy az első lánckerék cseréje (15-ről 14-re) dinamikusabbá teszi a motort. Mennyiben befolyásolja ez a fogyasztást ill. az élettartamot? Megvétel után gondolkodom még 1 sport kipufogón is. Kinek mi vált be?
Engem is erdekelne egy elado jo cbr125 Bp kornyeken, ha tudtok ilyent, osszatok meg velem, koszi :)
Sziasztok!
Használt cbr 125-öst szeretnék venni. Tud valaki jó állapotút lehetőleg a keleti országrészben 400E-ig?
Koszi a tippet. A szin kb mind1. Ez a 4000-et futott jo vetel lenne, csak most nincs ra keret, ha lesz, akkor megkereslek.
Nem van mit!

Milyen színüt néztél?

440ezerért tudok egy fehlrvárit,feketét, kb 4000 km van benne ;)
Nagyon szepen koszonom!
Srácok! Ez a fogyi valós adat!
Ma tankoltam...it azért nehé pont ugyanannyi tolteni , de 2.4 re jött ki a számolt fogyim!

IMÁDOM EZT A MOTORT :D

Tudjátok milyen felüdölés 8literes autós fogyi után ? :D :D
Szia! Hát már egyszer összeszedtük.
Amit én megnéztem.

-Telók(folyat ,nem puha nem túl kemény?)

-idomok azon látod a heggesztést----alku :D

-motorikusan legyen jo hangja az ne csattogjon ha mész vele.

-ha volt olajcsere azért nézz bele hogy nem e korom fekete a "friss" szervíz után

-Ami fontos szerintem az a VÁLTÓ!
Kuplung jó? szépen vált? egyest veszi? ...én ezt nem néztem meg ...nehezen is jár.

-persze a fékek gumik lánc állapota sem mindegy ,de ez KOPÓ alkatrész tehát az az igazi amit majd te cserélsz /cseréltetsz ki.

Mást nem tudok mondani.
Ha tudod városon kívül is próbáld ki vétel előtt!

És a 25 az semmi.

Én 32 vel vettem ;)
Sziasztok!

Cbr 125-R-t szeretnek venni. 350-400 korul vannak egesz jok a hirdetesek kozott. Az a kerdesem, hogy milyen tipushibai vannak (ha vannak), amit meg kell nezni vasarlas elott? Illetve mennyire gaz, ha mar 25.000-et futott egy ilyen motor? Ekkora futas utan milyen hiba johet ki rajta?

Koszonom a segitseget!
Egy kép a komplett ruciról! :)
Itt jegyezném meg,hogy az első fékemmel nem vagyok elégedett.
A betét és tárcsa is elég vastag, szint is 9/10 ig van...lehet ,hogy ez ilyen.
ez télleg idiota ,hogy még a motorkitámasztot is ezer évig keresi és ha megtalálja akkor is csak háromnegyedig hajtja ki xd. Na meg ezen nem bicikli fékek vannak hogy behuzom aztán lassul hanem egyből satu
Ezt a gépet elfogadnám. Ezt a vietnámit meg visszadeportálnám rizst termeszteni meg farmert varrni....
idióta!
szegény gép.. :S
http://youtu.be/LqndJr1zOpk
Ne viccelj........dehogy sértődöm!
Rendben Tüdő!

De meg ne sértődj! Az a baj itt a b125-nél a praktikumból vissza kell venni és minden papírforma szerint...ezért nehéz szerintem!
Csak hogy tiszta legyen a kép.Sofőr vagyok,és CB rádión a hívójelem,a Tüdő!Ebből lett a nickem,a Tüdősofőr-tudosofor!
Amúgy igazad van,de na...........
Szeptemberben lesz ! :) :)

Tudo!
Csak okosan...tudom,hogy gonosz vizsgabiztost kaptál de legközelebb MINDENRE figyelsz és meglesz!

1 órát én is kibrtam...de úgy gondolom motorral igazán szabályosan közlekedek! :D A sebességhatárokat nem is nagyon tudnám átlépni :D:D
Helló!
Van valakinek eladó CBR125r motorja rendezett papírokkal Csongrád megye környékén?
Azért egy kicsit bűnöztem a hétvégén! 220km........
Jó Reggelt!

Az esőt pont megúsztam,viszont jó nagy szél volt győrig.
A seggem nem annyira tolerálta...kb 30ként falukban felálltam meg vissza.

Srácok ez a fogyi meglepett...lehet h liter de sztem ennyi. pont Negyedig van. És tényleg marhára meg voltam rakva.

VIszont!
Érződik valami a motoron.
Úgy vettem,hogy a hátsó gumi szögeltesre volt járatva mintha csak egyenest ment volna. Rengeteget mehetett hosszú úton a 32 ezer km alatt és ez lett bele nevelve.
ÉN a 3/4-e utamat 6-ban tettem meg. Nem hazudok!
Picit várni kellett amikor 60ról kigyorsított 90re,de én hajnali 2kor hova fussak ? :D

Szóval ennyi.

Még azt vettem észre ,hogy a hátsó gumi (használt) új rajta. Most ahogy kopott bal oldalra kb 1 cmrrel bátrabban döntögettem. Érdekes,de ez régóta így van már. Picit jobbra süket is vagyok.
Majd gyakorolom.

Na befejeztem a regényem !
Üdv
funny
Amikor estefele mentem haza melóból nagyjából ebben az irányban (Szfv-Fehérvárcsurgó), még elég jó szél volt, nagyjából hátulról :D Viszont később esett is egy kicsit, azt megúsztad?

Basszus... azért azt a 2.3l-t egészen irigylem, kíváncsi vagyok, mit tudna, ha direkt arra mennék rá...
Pont tegnap voltam Sopronban.Szép teljesítmény hallod!Fogyasztás is elég baba nem?Segged mennyire tolerálta a keskeny CBR vonalakat?